Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de setembre 17, 2015

Mallots


Entre molts ja estan sortint, sense Vols, sense Dracs.


MTB, MTB, MTB. 

Un sensació amb el contacte amb el cos de molta però molta calidesa, suavitat, tant que crec que seran mallots que lideraran el dia a dia, OMG. De fet ja és el què estant fent des de minuts després d'arribar a casa, com sona, com sona, avui mateix seran protagonistes absoluts de la jornada, pels Vols? no, pels Vols no, per un descans inevitable des del diumenge, per una lesió dels genets del braç dret que fa mesos que ens acompanya, i que ahir va demanar de  la visita al fisió, a casa de l'Andreu, i per tant les 24/48 hores posteriors de passar pel reparador no tenim costum de fer Vols, pel dolor, molèsties, que tenim les primeres hores de venir del fisió, quan tractem aquest tipus de lesió entenc que d'origen tendinós. 

Sessions de fred a les zones endolorides seran les protagonistes avui, un nus de tendons el motiu, la Reina la més afectada, molt, en Bob menys però sense aconseguir deixar enrere aquest petit mal de cap com ho és el dolor del braç dret, i per mirar de corregir ràpidament haurem de treballar amb les cintes elàstiques, la negra la protagonista, veurem, veurem. 


La cinta, l'exercici amb ella persegueix reforçar les zones perífèriques no afectades per la lesió i així aconseguir que aquesta millora descarregui la zona afectada, per aquest motiu cal ser molt prudent amb l'exercici, amb l'extenció d'aquest, l'abast del moviment fent l'exercici per no fer treballar, per no carregar encara més la zona endolorida. Veurem com ho gestionem. 

Per aquest motiu per ser a un tram, espero que breu, recuperador, és molt important gaudir d'aquests mallots sense ser dins dels Vols de Drac, entre ells sí, al Mirador, oh yeaaaaaah!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada