Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de gener 27, 2015

Dia 6, recordar

Anem a per la sisena jornada de MTB de la Reina, oh yeaaaaah!


Costa, costa, per un dia a dia que sempre vol volar. 

Avui Vol del migdia, a on el fred sota un Sol tapat per una boirina densa deia que havíem de passar fred, aquesta vegada però en primer terme perquè era una fredor que partia d'una temperatura alta, i en segon terme perquè hem sigut prudents pel què fa a equipaments d'hivern, per defecte vull dir, és a dir, ens hem equipat més de cos i menys de peus i mans, de forma que hem sortit equipats amb tèrmiques de Merino Endura de màniga curta i amb les jaquetes Xenon AS tots dos, calçats d'estiu amb punteres Mavic, mitjons SSIT i Inverse HM Tr@il, culots Mavic Gennaio, i Echappée, guants Hirzl, i recanvi per més fred a la bossa del darrera de la Xenon, protector de cara i coll, i gorres Spok. El resultat, fredor durant els primers deu minuts després no recordo res del fred, fora d'un gris present durant tota l'aventura, mtb, mtb, mtb

Les bikes molt i molt bé, les dues, les meves rodes, OMG, però seguim dins del tram, veurem, veurem, cadena, discs, i ferodes, en fase terminal, la resta molt bé, sí les rodes em portaran a un tram curiós, però hi aniré, no passa res, o sí, o sí, tot serà ser-hi per decidir, o és que ja he deicidit?


Portem una línia interessant de Vols, la Reina en concret força interessant, que pot ser-ho més, no molt més, no en sabem més, per tant un salt millor sí, sí, segur, quan veiem quin és, ara el què estem fent és el que podem fer, un altre no sé quin seria. Això sí dins d'aquest tram adormir-se no hi va agafat de la mà, intrigat per veure si aquest nou any comportarà continuitat :-)

El primer i penúltim test ens ho dirà, omg, omg, omg.

Sense eines, sense beure, amb aigua, sense incidències, sense coincidències, amb llums sense utilizar-los, amb manxa, a 14°C amb sensació de 10°C a la riera de Llavaneres a les tres tocades, amb un mar que no està tranquil, en cap cas, en cap cas. 

Des del Mirador del Drac, esperant a demà, venen pluges, mal temps, de ser ens hi ficarem, i tant, i tant, de poder, de poder, vull dir de veure que ens cal, si no ens ho mirarem des de les finestres del Mirador, i tant, i tant.

MTB, MTB, MTB.

Terres molles, Dracs, Destructors de Murs, corones de granit, sí, sí, corones, cavallers de la llum, Falgueres Màgiques, un genet, un Destructor Independent, i una Reina, OMG, tots i cada un lligats per passió a la Nau Insígnia, que cada dia que passa és més propera. Ho sé, quasi la veig amb tota la seva capacitat a punt, quin tram, quin tram, quin tram. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada