Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 29, 2015

Quan penses a on podries ser

No sé massa bé què vol dir, però el què sí sé és que la imaginació vola per si mateixa, com el Destructor Independent.


Quants cops com avui no hi penso, després però tot retorna a la normalitat, o no, o no, perquè podria ser una realitat, podria, la diferència entre podria i que sigui aquesta és la curiosat, que no necessàriament ha de deixar de ser-ho.

Avui per mirar d'avançar dins d'aquest univers del Single Speed, mentre feia el canvi de cadena el 20 ha aprofitat per fer sortir el 23, com?


La sortida bé, sense fred, tu diràs a 17ºC a la riera de Llavaneres a tres quarts de tres, però per a mi l'aire era fred, i això no em deixava obrir la jaqueta Xenon AS i poder refredar la tèrmica de màniga curta de Pearl Izumi, portava calçat d'estiu les Giro Privateer amb les punteres Mavic, els guant Hirzl, protector de cara i coll, i gorra Spok. Curiós aire fred i temperatures altes. He passat menys calor que ahir sí, però per una sortida més exigent escalant el Drac amb el 20 sense presses la sensació era de calor.


Una jornada sense incidències, sense coincidències, amb manxa, sense eines, sense menjar, beure, un quart del bidó de 500 ml. amb llums sense funcionar, avui el mar ha baixat la seva intensitat, i era un xic més amiga. 

Pot ser interessant aportar que aquestes jornades de migdia de bike, abans de sortir menjo un iogurt descremat, boníssim però, omg. És que si no olorant les cuines de les cases per on passo m'agafa un desfici de gana terrible :-(

La bike amb la cadena nova ha millorat molt, pel soroll, pel soroll, frens, rodes, manillar, potència, bieles, i pedals, demanen un proper canvi, veurem, veurem. 

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed, força dies, ara després del Drac dens d'avui pel pinyó de 20 dents, la sensació és pràctica, molt, miraré que no ho sigui massa, molt però no en excés.

Content pel què us exposava, avui ja tinc una motivació més, de les grans, millor dit petites, tres dents  més petita, ara ja puc anar a dormir, costarà, per l'emoció d'avui d'estrenar cadena i aquest pinyó de  20 dents :-) 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada