Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 21, 2015

Reina, i Vol al migdia

Aquesta és la proposta, a la matinada ara per ara, que limita únicament la d'avui, no hi ha Vol, al migdia i motivat per el possible retorn de la Reina podria ser que sí.

De fet per la meva part aquest és el propòsit inicial, avui el pronòstic marca 11°C, ahir ja vaig rodar a 11°C, per tant es tractaria de repetir equipaments, perquè em van funcionar molt i molt bé els d'ahir. Dubto si en lloc d'agafar el Alp-X de canell llarg per la primera hora, i els de canell curt per la segona, canviar pels segons per a la primera hora, i per la segona els Hirzl d'estiu per la segona, però crec que repetint la combinació m'estalvio el risc de passar fred. 

No he repetit equipament, un error, menor però perquè finalment en lloc de la jaqueta Alp-X GT AS, ha sortit la Fusion AS, una joia entre les joies de casa pel què fa a jaquetes. Guants he sortit amb els Alp-X de canell curt de Gore, un segon error perquè avui feia més fred que ahir, i hauria d'haver sortit amb els Alp-X de canell llarg de Gore. Però m'ha sortit prou bé la broma, perquè he rodat al límit del què l'equipament d'avui podia assumir, i sempre he notat una gelor a la part exterior del culot i a la zona dels braços de la jaqueta. Mans i peus bé, per ser el dia més fred molt bé, finalment tindré una idea prou bona de com combinar tèrmiques i jaquetes. 


La Reina, omg la Reina, ha sortit molt ben equipada, de quasi tot, tèrmica i guants justets, la primera sense mànigues, els segons deixant a casa com jo els Alp-X de canell llarg de Gore, fet que ha provocat que passes fredor a mans i braços, massa fredor. Bé está tot just estrenant les noves tèrmiques, caldrà més experiències.


Sense eines, sense beure, portant aigua, menjant un panet d'oliva i fruits secs, del Mercadona de Mataró, sense incidències, sense coincidències, sense posar en marxa els llums, perseguint deixar de notar la fredor, fet que ha ajudat i molt la ingesta dels fruits secs. 

Un dia més de la programació d'aventures d'aquesta setmana sí, i de caminar una mica tot plegat tenim un final de setmana, perquè per a nosaltres avui és divendres, vívim a SV, està tot dit, pel patró, pel patró, i per tant mirarem de fer-la, i fer-la bé, oh yeaaaaaah!


Ja sonaven xifres pels darrers deu dies que queden d'aquest més de gener, omg, omg, omg, la Reina es posa en marxa i la màquina de sumar quilòmetres Single Speed ja té por. 

Des del Mirador del Drac esperant a que a la propera aventura Single Speed tinguem una mica més de criteri  pel què fa a equipament. 


MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada