Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 30, 2015

Did I say I'm excited ? ... El Gordo is coming !!!! 3rd part full bike pics

Well, there we go, one of the components will be changed, but at least a picture of the beauty...



From Greenville SC, Javi Paricio

1 comentari:

  1. Certament tot està per fer, fent referència a l'evolució de les bikes.

    Jo la veig i penso, uaaaaauuuuu!, tot i que no puc dic, l'entenc, sí, és veritat, és un concepte de bike que em deixa aturat, sense reacció.

    I quan penso, en Xavi ara té una Fat, bé no sé, repetiré mot, aturat.

    Però ja és això el MTB, una evolució constant de concepte establerts que de cop per un dinamisme imparable dels usuaris comporta que el sector doni resposta ara sí ara també a les necessitats d'aquests bikers.

    És la bike entre els bikers dels nostre entorn fora de les fronteres de casa número u de cada un d'ells, no utilitzen cap més bike, aleshores és evident, m'agrada molt, en primer terme, encara no la sé comprendre, és veritat, però em genera una simpatia explosiva.

    De fet, des de Irlanda a la WC que no deiexem de donar-hi voltes, i voltes, i voltes, i va consolidar a casa després de la SSWC d'Itàlia per una coincidència memorable amb una Vicious Fat, i que des de llavors no he deixat de coincidir amb ella, un dia us ho exposaré amb més calma.

    Xavi moltes felicitats, una gran bike, pel concepte, no cal dir però ho diré, pel constructor, cal dir, pel color, pel color, pel color :-) i en darrer terme però el més important per a mi, per la Cerdanya, com? per la Cerdanya, perquè estic segur que hi rodarem els tres, com a mínim els tres.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina