Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de gener 18, 2015

Del cap de setmana, el dissabte

Avui un Vol interessant, sí, pel fet que he fet una volta no idèntica a la que feia ara fa uns 35 anys, OMG, però sí molt similar, abans per carretera, ara de MTB. 


De SV a Mataró, d'aquí a Parpers, després fins a Llinars, i directes a Sant Celoni, després d'un breu dinar, Hostalric, Fogars, Tordera, Palafolls, i cap a SV.


Una única aturada molt breu després de la de SC, a Sant Pol, per comprar tres bracets de gitano, dos de crema i un de nata, i també un tros magnífic de coca farcida de crema, OMG. Els bracets han caigut en segons, potser un minut i poc més, la coca ha caigut a Canet, clar que yes! 


A aquest forn hi compraré molt pa, i tant, i tant. Un poble si no té un bon forn de pa, no és aleshores el millor lloc per viure. A Sant Pol tenen molta sort, que bo que estava tot, mare meva.


Com he rodat de bé avui, molt i molt bé, quasi proper a les millors sensacions del passat hivern, ja era hora, ja era hora. Que bé rodar sota el Sol, quina calidesa.

 
He begut una cola per dinar, i un bidó de 500 ml. d'aigua per tota la ruta, de crec recordar set o vuit hores. Sense eines, amb manxa, amb els llums en marxa Cateye-Powerled des de Palafolls, sense incidències, i sense coincidències. 

Equip, Lake MX140, mitjons Endura, culot Mavic Echappée, tèrmica de de màniga curta i  jaqueta Xenon AS, les dues de Gore, guants Hirzl, gorra Spok i protector de cara i coll, i a Tordera, guants Alp-X de Gore de canell llarg, gorret Assos, i doble protector de cara i coll. 


La caiguda del Sol un fet que visc cada dia, sí, l'explosió de colors, memorable, però memorable, omg, omg, omg


Tinc un pla per una aventura, de fet també ho vaig exposar de passada al Blog, i de consolidar-ho compartirem aventura a The Great Escape MTB, i tant, i tant.

Avui mentre pedalava pensava que demà seria una bona oportunitat per fer el Vol a Cap de Creus, després he pensat que havia d'agafar la June, i he pensat, fer sí però en bike i prou, res de cotxes per poder pedalar. 

Demà un pronòstic que marca temps ennuvolat, i unes temperatures més baixes refreden els meus plans de bike per demà, veurem si m'activo o no. 

Sense incidències, sense coincidències, rodant a 11°C sempre, però amb sensació tèrmica més freda.

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed.

MTB, MTB, MTB. 

Ara quan publico aquesta intervenció ja estic al matí de diumenge, el despertador ha sonat a les sis tocades, i res de res, tot quiet, a tocar de les deu, i res de res, tot quiet, aquest pronòstic de fred, i cel ennuvolat em té en posició de repòs. 

Això sí des de les finestres del Mirador veig un cel generador de pensaments de nous Vols, OMG. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada