Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 05, 2014

Emoció intensa

Sí, pels Vols, OMG.

Poder repetir Vols és sensacional, fa ara més de noranta dies que no puc repetir Dracs, noranta dies OMG, OMG, OMG. Normal l'emoció, i més si la motivació de fer, de fer Vol darrera Vol no s'atura, o millor dit té possibilitats de no aturar-se.

Poques propostes tan senzilles, bike, MTB, Single Speed, Drac darrera Drac, i sensacions tan bones, mtb, mtb, mtb


Demà un bon pronòstic de temps, no ho és tot, avui la jornada de MTB ha comportat per la seva intensitat una crònica dins del marc del 2007, certament amb la realitat i l'evolució natural de The Great Escape MTB, sí, decidir-me pel Drac, pel meu Drac, i resultar ser la ruta també un Drac, no puc dir res més, gràcies Bec, gràcies Phil, l'expressió per a mi és vostra, oh yeaaaaaaah! Per extensió, no ha sigut breu, si més no, no ha sigut una aportació fàcil de construir per a mi, en cap cas, un plaer sí, senzilla en cap cas. 

Des del Mirador del Drac, pensatiu, nerviós també, entre Dracs els Vols, entre Falgueres Màgiques, demà podria ser un bon dia per recuperar la ruta del lloc on vaig veure per primera vegada els Destructors de Murs, veurem, veurem, prudent esperar a quina és la primera sensació a tocar les cinc de la matinada, i de ser, un primer cafè obrirà la jornada del Vol, després si en primer terme hi ha cafè possible que minuts després tingui aventura de MTB.

Una jornada diferent la d'avui, dins d'un Vol diferent, no he sortit mai d'inici sota una pluja intensa, menys amb un pronòstic que ho determina així, però el fet és que el salt de concepte ha sigut una experiència com feia temps que no recordava. 


Impacient, per demà, per demà, ens espera un bon cafè :-)

MTB, MTB, MTB. 

Demà miraré d'avançar una mica més amb la crònica del mundial de Fort William 24 hores SOLO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada