Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de setembre 13, 2024

Tèrmiques, i més )

Venen cinc tèrmiques noves per la Reina, entenc que aquestes retiraran cinc tèrmiques de les set amb les que treballa d'estiu, que ara des del diferents Miradors aquestes surten molts més dies doncs ara fins ben entrada la tardor encara estan a ple ritme, fet que fa entenc que aquests darrers dos anys les ha castigat encara més. De fet ara amb l'alternança dels diferents Miradors ser entre rieres no té la seqüència-repetició que tenia, fet que fa que fins que no estem ben entrats a l'hivern no requerim d'una tèrmica potent. L'any passat les jaquetes d'hivern no varen sortir ni de les caixes on reposen, les tèrmiques de màniga llarga tampoc, i això també ha fet que em vegi sortint a la propera estació més freda amb els nous S-Phyre paravent curts amb els maneguets si cal. En tot cas no estem incorporant més equipaments, que també, si no que estem substituint els actuals, de fet durant tot l'any la tendència ha sigut reduccionista, treballem amb dues unitats d'un sol model de calçat, dels set parells diferents que utilitzàvem, mallots d'estiu n'he retirat quatre i cinc respectivament sense fer reposició, he apartat els meus quatre guants Hirzl, i surto únicament amb els Gore, vull dir la meva proposta d'equips per les properes estacions seguirà sent amplia però força menys que l'anterior. 

També ve un mallot nou, serà el tercer d'aquesta nova generació d'equipaments, així poc a poc anem veient una transició cap a aquesta marca que podria ser predominant al Mirador, com ho era fins fa res per a nosaltres Gore i Pearl Izumi. De fet encara ara ho són, mentre jo no vegi una alternativa clara als Alp-X PRO, de fet en aquesta mateixa comanda ve un segon mallot paravent S-Phyre curt idèntic del primer, doncs avui me l'he posat amb una tèrmica i la sensació sintètica ha desaparegut, així tot i que seran del mateix color que podria ser carregós dono l'oportunitat a la possibilitat d'establir-se una relació germana de l'Alp-X groc i verd, ara però amb aquest S-Phyre nou. Cal valorar que de la mateixa manera que han caducat quatre mallots Alp-X d'estiu, passarà segurament el mateix ambs els Alp-X de tardor-hivern, vull dir aquests encara estan més castigats segur, que jo no ho vull veure així, però la realitat és que mallots paravents no en tinc tants com mallots d'estiu, així els de tardor  surten cada un d'ells molt més que no pas els d'estiu. També cal veure, ponderar que els mallots Alp-X retirats d'estiu no ha comportat de l'arribada de nous mallots, bàsicament perquè no sé quines haurien de ser aquestes noves incorporacions.

En tot cas una nova generació de tèrmiques, i de mallots ja estan fent camí cap al segon Mirador, i si funcionen, que crec que serà que sí doncs la Reina està encantada amb els S-Phyre d'estiu, aleshores quedarà segurament ja definitivament oberta la porta a aquesta nova-vella marca fins ara únicament de calçat a casa, i ara de ser ho serà també d'Armadures de Gala, veurem, veurem, jo encara tinc l'esperança que aquesta mateixa marca em proporcioni uns mitjons curts. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada