Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de setembre 07, 2024

Nº1 )

Aquest punt quan surt ve a ser l'únic a tractar, per a mi eclipsa tots els altres, la resta siguent importants passen a segon terme quan parlem dels pneumàtics. 


https://www.bikeradar.com/advice/buyers-guides/bike-tyres-explained


No entra l'article en la part tecnica de cada tipus referit a comportament, pressions segons necessitats específiques, però sí que estructura el conjunt de característiques de partida de cada disciplina, molt útil per iniciar-se en aquest camp. 

A cada diferent disciplina des dels diferents Miradors aquest aspecte ha marcat sense estridències el tempo, poc a poc, sense deixar veure la seva presència però siguent sempre determinant, a Finale 2009 mateix van ser decisius, i avui passats els anys ho segueix sent sense fer soroll.  

MTB, MTB, MTB.

Dins de les comandes del nou Drac hi ha una goma nova que no ha vingut mai als Miradors a cap d'ells, i que nosaltres podrem heretar properament o no, i segurament dependrà de si inciem les grans rutes, la goma, no el Drac nou que aquest ja té el seu genet adjudicat. 

Ho esmento perquè estem mirant d'obrir una mica l'horitzó quan parlem d'opcions de pneumàtics, i quan ho fem sense voler, també deixem entrar sense voler noves alternatives referides a bikes, tampoc tremendament diferents fent referència a l'aspecte, però sí funcionalment antagòniques a les actuals, quina emoció. Jo una Chameleon no la veuria gens malament amb sliding dropouts això sí, però també és cert que les Voodoo noves tenen moltes possibilitats doncs estan pensades per poder portar forquilles de recorregut notable, i aquestes ja portem les punteres desplaçables ))

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada