Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de setembre 05, 2024

99 )

Gran Vol de dues rodes, i consolidant l’arribada del flow, curiós el mateix dia que tornàvem a pressions de mtb amb els dos Dracs.





En tot cas el 98 amb cangur així per una Super Armadura extrema,  i el 99 amb un equipament més touring,  pel fet de ser un dos peces, mentre el nou d’una peça touring segueix pendent de decidir si marxa del Mirador o si finalment es queda, si el nou Gran Drac de dues rodes ve, aquest nou equip segurament es quedarà, si no doncs és on sóc, valorant què fer. Si el Principat refà els seus pons amb els diferents Mirador podria ser un indicador favorable a l’arribada d’aquest nou Gran Drac de dues rodes, si serà o no avui és o té el punt just de la incertesa, que bé ser a aquest tram. Definir el concepte del nou Gran Drac pot no tenir una arribada, i que tot sigui tram, sense destí, fora de saber-ne de la seva existència, sense més, sent )

Passa el mateix  amb les Super Armadures, el punt on sóc avui, on són és, però a on serem, a on seran, no el sé, però si les aventures són unes les Super Armadures tenen unes característiques, les d’ara marcades per un ús entre uns Grans Vols breus, mentre que si aquests han de ser d’hores, de dies, aleshores les Super Armadures de Gala possiblement seran unes altres lleugerament diferents, no les diferencio si no les veig posades de costat, i quasi sense relació entre elles de veure-les juntes.

Una jornada l’anterior a aquest 99 amb una sortida amb el Gran Drac més esportiu ara ja sí amb els nous pneumàtics, i renoi que bé que va ara, també de 10, però de 10. Després hi va haver Gran Vol de dues rodes de vesprada que va ser força expansiu-intensiu, així entre tot plegat a la matinada per l'emoció acumulada no podia dormir ni tampoc deixar de menjar ))  

El Gran Vol 98  seguit del 99 el primer dia de setembre, i l'aventura amb el més esportiu amb les sabatilles noves fa que la porta estigui oberta a repetir aventures, així el 100 i també el 101 ja han sigut.

MTB, MTB, MTB.

Mentre avui han d'arribar dues de les tres comandes dels components del nou Drac al segon Mirador, un vell projecte també d'un nou Drac va rondant pel tercer Mirador, a on la forquilla podria protagonitzar-condicionar el tipus d'ús per les seves característiques força radicals, doncs seria propera als 200 mm. de recorregut, com?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada