Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, d’octubre 15, 2017

Santa Fe 2017 :-)

Oi?


El què està estirat a la VW amb els peucs blaus no sóc jo :-) i no, no tenim cap bike de la marca de la caixa. A dins d'aquesta caixa de cartró hi ha les dues bosses de viatge, que quan en feiem anava al l'inrevés, és a dir  la funda de la bike a fora, i aquesta caixa a dins de la funda per protegir millor la bike dels cops. Estic per decidir què fer amb tot plegat, accepto propostes. 


Una sortida a on la June dins de la foscor ha fet la seva funció de Transportadora de Dracs.



Tenia diferents possibilitats, al final la Transportadora és temptadora, i difícil és per a mi ara per ara sortir amb el meu Drac direcció al Montsenys des del Mirador, i tant, i per tant avui per avui les sortides pel Montseny comencen totes a SC gràcies a l'ajuda de la June.

Un Vol a on ja queda clar que l'accés al Montseny a partir d'aquesta propera setmana quedarà totalment restringit a no poder-hi accedir amb el teu propi cotxe. Però és que a Santa Fe, com també a Riells aquest diumenge no hi podia arribar ni un cotxe més, sincerament no sé pas com hem arribat a  aquest extrem d'ús d'aquest espai tan preuat, per això penso que es fa la proposta d'un bus cada certs minuts que portarà/tornarà a les persones de Campins a Santa Fe i a l'inrevés sense cap cost, i quedant l'accés a cotxes particulars acotat a unes certes unitats, o ni això, o ni això, i no passa res, i no passa res, cc, crec, oi?

Equipat de tardor, per 12°C  a les 8 del matí a SC, mallot WS de màniga llarga Alp-X, amb les manigues llargues per baixar, i sense elles per pujar, el culot 3/4 Mavic crec recordar que el Cosmic, prim d'estiu, tèrmica sintètica de màniga curta d'estiu Café du Cycliste, guants Hirzl sense Velcro, casc Giro Aeon, ulleres Oakley, mitjons Pearl Izumi, calçat amb les Kestrel de Five Ten, aquest cop sense ni una sola molèstia, cap, han anat perfectes durant els cinquanta quilòmetres que durat la sortida, que bé, que bé, que bé :-)

Sense incidències, sense coincidències, per beure durant la ruta, 750 ml d'aigua, esmorzant a Gualba de Dalt, vi negre i gasosa, per menjar un entrepà de formatge, per després de l'esmorzar, dos talladets, i un cop a dalt a Santa Fe, una Cola amb llimona i gel. 

Amb eines a dins de la petita bossa Pedros de sota seient, amb al bomba de mà ben agafada al King Cage, amb llums, funcionant únicament el Powerled al primer tram de baixada tornant de Santa Fe cap a SC.

MTB, MTB, MTB.

Demà miraré de fer una breu crònica, avui estic massa, xafadet?  feta :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada