Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’octubre 02, 2017

Ha passat tot



I encara queda molt per passar, vull dir fas fins al primer turó, i un cop al cim l'horitzó t'indica clàrament que tens que continuar rodant, i així fins arribar a casa :-)



He fet crec quatre caps de Drac, a cada volta més i millors pensades, i per tant no podia deixar de donar voltes, l'hora per les interessants obligacions del dia a dia ha determinat deixar de fer-les, no pas les darreres pensades que m'indicaven que seguís donant voltes.

Això sí, entre Falgueres Màgiques les pensades de les properes nocturnes al vespre com a trenc d'alba d'aquesta tardor entre Fades de la Foscor no me les treu ningú :-)


Equipat com sempre aquest estiu amb l'Alp-X de mallot, el culot Pearl Izumi excepcionalment el Select talla S no M que fa equip d'entrada amb un mallot Elite de la mateixa casa, i que no han sortit ni un sol dia amb el que porto d'any, i que des d'ahir tindrà més oportunitats, el culot no ara per ara el mallot Elite, els nous guants Hirzl, els mitjons Pearl Izumi, i calçat Mavic Crossmax Ultimate SL, la diferent tèrmica d'estiu Café du Cycliste, el casc Giro Aeon, que em deixa unes marques al cap durant hores, i les ulleres les Oakley Jawbreaker.

Per beure, quasi el bidó sencer de 750 ml. d'aigua, per menjar res. Eines totes, bomba de mà d'aire agafada ben fort al King Cage, amb tots els llums, sense funcionar però. Sense incidències, sense coincidències. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada