Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’octubre 11, 2017

Més somnis :-)

Avui un altre cop rodant pels estrets i sinuosos senders de darrera de casa, no diré que els he fet tots, ni de bon tros, sí forces corriols que puc qualificar de memorables, també d'una pendent extrema pel meu estat de forma :-)


Cada racó, cada gir amagat comporta per a mi d'una bella pensada, i tant, la pensada darrera de casa  sempre és ara anys després del darrer Vol, un, recordes? i la veritat és que són trams difícils d'oblidar, són Vols, són els Vols.

El Vol ha sigut com vaig anticipar ahir de MTB per a mi força exigent, no en excés, en tot cas sí que m'ha exigit força, sempre però a zona aeròbica, cert, però en cap cas la meva percepció ha sigut d'estar fent un passeig.



He acabat el Vol dins de l'horari del dia a dia de la tarda, avui excepcionalment ho tenia bé, motivat també perquè l'horari del dia a dia al migdia s'ha allargat i molt dins de la franja del Vol del migdia, aleshores tot a passat més i menys una hora després, tant l'inici del Vol com el final d'aquest, però la sensació és diferent, normalment a quarts de sis fa estona que treballo, no així avui, excepcionalment, cert, cert, fa uns anys però no era així, fa uns anys aquesta excepcionalitat d'avui era proper a Girona cada dijous, i començava cap al migdia i podia finalitzar al vespre, i tant, i tant, i temps abans també proper a Girona, aquest darrer concretament a Bordils, cada dimecres.  Com passa el temps, com passa tot plegat, i com de curiós i incomprensible és veure com els fotogrames dels diferents Vols van ocupan memòria i més memòria dins del meu fràgil i tou disc dur :-)

Equipat per a l'ocasió de la casa Gore, amb l'Alp-X PRO avui amb la versió sense paravent per tant amb la cremallera més lenta de pujar i baixar, i en segon terme amb l'Oxygen +, mallot i culot respectivament, guants Hirzl sense Velcro, casc Giro Aeon, ulleres Oakley, tèrmica diferent Café du Cycliste d'estiu, mitjons Pearl Izumi, i avui ja sí el primer dia amb les Five Ten Kestrel, a on els primers minuts bé, molt còmodes, però després de la primera hora el dits dels peus em feien mal, sí, sí, com sona. 


Als primers minuts ja pensava de córrer a fer-ne venir un segon joc, ara també, però esperaré una mica més prudentmnent.


Entre Falgueres Màgiques poques pensades tristes, que també, però no de fons en cap cas, el pas de baixada aquest cop entre els Pilars de Granit, lloc de repòs dels Destructors de Murs, com els corriols d'avui, memorables.

Aquest vespre la Transportadora de Dracs em porta al Baix Montseny, que bé, SC lloc per aterrar amb ella, que bé, que bé :-)

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada