Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’octubre 14, 2017

Direcció Olzinelles :-)

Però la fredor m'ha frenat, i tant, decidint anar retornant cap al Mirador de SV, això sí sense presses, s'ha allargat el Vol de tornada tres hores més, però també sense pauses per evitar a totes, tores de refredar-me.


Un Vol a estones dur, a daltres emocionant pels entorns, també per haver rodat durant quilòmetres i quilometres per corriols de nova facturació, i tant, i tant, per les pensades,  quasi cinc hores donen per pensar, per deixar de fer, per tornar a posar fil a l'agulla, i tornar-hi, i tant, i tant.

Avui he anat de menys a una mica menys de menys, vull dir no volia de cap manera tornar a forçar el quadriceps esquerra, crec que no ho he fet, ni el turmell també esquerra, però de rodar per pendents prudents he anat lentament perseguint pendents menys prudents, no verticals, però quasi, quasi, quasi :-)

Mentre era dins dels trams de corriols amb vegetació més densa, amb poca llum, mirava la meva cama esquerra, veia les pujades i les baixades a fer, i ella de perfil em deia, t'enrecordaràs? i automàticament mirava d'ajudar amb la cama dreta per evitar una possible sobrecàrrega de l'esquerra. 


Això sí ser entre Falgueres Màgiques tot i ser únicament descendents de les d'Olzinelles, ha sigut memorable, oi?



Una jornada de MTB,  a on al darrer tram he hagut de fer un esforç adicional per forçar-me a gaudir d'aquest, del tram, i deixar de qūestionar abans d'entrar a aquest darrer territori de corriols de pam que és on no en vaig sortir ben parat ahir amb aquestes molèsties al quadriceps, i el i cop al turmell, a si no era millor deixar-ho, i anar tornant cap a casa directament.

Equipat com cada dia, idèntic a abans d'ahir, únicament amb colors diferents.

Sense incidències, sense coincidències, amb eines dins de la bossa Pedros sota seient, amb la bomba d'aire de mà ben agafada del King Cage, amb llums sense funcionar però, per beure 750 ml. d'aigua, per menjar res.


Als darrers minuts he anat fent un puja i baixa per arrodonir els 50 Km. i bé he concidit amb la marxa dels cavallers de la llum, no amb les Fades de la Foscor, perquè la nit era encara a les profunditats, i de ben segur que el Destructor Independent em reserva per si de cas demà el Vol comença dins de la més extrema foscor, i per tant força abans del trenc d'alba, OMG :-)

MTB, MTB, MTB, 

Ara a veure si demà el Baix Montseny es fa amb la Transportadora de Dracs en primer terme, o si el Vol ja comença a les 5 des de SV, veurem, veurem :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada