Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’octubre 10, 2017

Vols de somni :-)



Que bé, una jornada de MTB sensacional a on vells corriols refets darrerament passen a ser un altre cop novetat, que bé, que bé, que bé.

Breu, contundent, vertical, força exigent, divertit, molt, i suficient per donar cabuda a totes i cada una de les pensades, a on cada detall d'elles, cada to, cada imatge de cada Vol refan aquest tram entre Pilars de Granit, i a on cada un dels Destructors de Murs m'ha portat a fer-me sentir bé, molt i molt bé.

Després un altre cop al Mirador, el retorns del ritme del dia a dia m'ha retornat a una altra realitat, sòlida també, determinant, únicament però, senzillament això una altra, perquè la primera, la dels Vols, sempre marca i marcarà el meu temps :-)


Què puc dir de l'equipament d'avui, Alp-X PRO WS, de mallot, i el culot, aquest darrer 2in1, el conjunt de 10/10, del mallot taronja i vermell que portava avui la cremallera devantera funciona senzillament perfecta, no la dels PRO d'estiu, que va una mica més dura, i a aquesta estació la cremallera puja i baixa constantment, baixa per poder ventilar a les pujades, i puja per no agafar fredor a les baixades.

La resta de condicions i circumstàncies idèntiques a les dels darrers Vols, sorry :-)

He de dir que aquest equipament d'avui vindrà amb mi als Gran Vols, això sí, amb la Transportsdora de Dracs sempre portant-nos arreu, oi?

Pendent únicament decidir si les Falcon tenen tots els atributs necessaris, que encara no ho sé del cert, crec que sí, crec que sí. 


Les Five Ten Maltese Falcon avui han fet molt bona feina, a els trams breus de pujada i baixada, menys de mig metre cada cop, i no més de tres cops, la goma de la sola de les Falcom és literalment molt funcional, no rellisca gens, però gens, fet que dóna molta seguretat :-)

Pujant no noto massa bé res respecte a les millors propostes d'ús exclusiu XC que ja hi ha al Mirador, senyal que no estic a un tram tan XC com em pensava, és evident, segur, segur, i que ja m'està més que bé, i tant, i tant.



Demà per diferents motius em tocaria una sessió intensa del més exigent MTB, com sona, com sona.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada