Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de febrer 23, 2016

Bon temps :-)

No fa fred, no sé si n'hauria de fer, el fet és que no en fa, i que bé que em va.


Els migdies podrien ser abans del trenc d'alba, però sense les Fades de la Foscor per què rodar de nit? poden ser entre els cavallers de la llum l'opció foscor ha quedat a un segon terme. 

Equipat de primavera, ho escric i m'impressiona prou. Sense beure aigua del bidó de 500 ml CK, sense menjar, amb eines, amb la bomba d'aire de mà agafada fort al King Cage, amb càmera de recanvi, sense incidències, sense coincidències, sense llums, amb el mar pausat, 20°C a dos quarts tocats de dues, 19°C passats 54 minuts a la riera de Llavaneres.



Les Falgueres Màgiques van sortir amb les úniques pluges i es mantenen, OMG.

Avui dos Vols, un dia si es donen les circumstàncies en parlarem. La bike va molt bé, més bé ara encara per la menor pressió dels dos Maxxis Ikon 2.35 EXO 3C TR, el conjunt diria que proper al meu concepte d'impossible perfecció. 

Mare meva quina jornada a dalt de la bike, ahir va anar molt bé, avui encara ha anat millor, estic inquiet pensant i demà què passarà?

MTB, MTB, MTB. 

Sense nova bike quasi que estic més tranquil, crec que perquè ja he desistit de perseverar fet que també té la seva part positiva :-)

Això donarà oportunitat a les versions 27,5+, tot té el seu millor to, si tens l'ànim de mirar cap a ell, oh yeaaaah!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada