Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de febrer 26, 2016

Alp-X

Renoi qui m'anava a dir que aquesta proposta de Gore tindria tant de recorregut a casa.


La imtage amb les mànigues llargues muntades permet sortir amb tèrmiques d'estiu sintètiques de maniga curta de la mateixa marca fins a temperatures que rondint els 8-10ºC, no parlo de la resta d'equipament el detall, però sí que ha de ser d'hivern, culot, mitjons, guants, protector de cara, gorret, i botes, amb aquest equipament l'Alp-X de la imatge no ha parat de sortir a jornades a tocar just per sota de la barrera dels 10ºC.


Amb aquesta versió, és a dir amb el mallot havent desmuntat les mànigues, he funcionat molt bé amb els manegots quan les temperatures ronden els 15ºC, de fet per sota dels 13ºC he sortit sempre amb l'Alp-X amb la màniga llarga, i amb la tèrmica sintètica d'estiu aquest cop sense mànigues de Gore. Rondant els 10ºC la tèrmica de Gore de màniga curta. 

La petita bossa posterior amb cremallera no n'he fet ús fins avui, crec recordar, i si elimino per a sortides curtes la bossa de la pipa de direcció tindrà sentit la bosseta posterior amb cremallera perquè hi portaré la targeta de l'assegurança, i les poques monedes que porto darrerament, per aquestes breus sortides no porto ni DNI ni la VISA ni bitllets en efectiu, únicament la llicencia i aquestes monedes.


Els dos mallots que tinc Alp-X com els de les imatges són de color blanc i negre, i groc i verd, després de cada sortida, tant si he rodat amb pluja com a dies de molta pols, un cop passats per la rentadora, amb aigua freda, sense suavitzant, i a poques revolucions de centrifugat, sempre amb la cremallera central del pit tancada i el mallot girat de l'inrevés, un cop rentats han tornat a quedar com si del dia de l'estrena es tractés. Però mentre rodo amb ells amb els dos colors que us esmento penso en que seria millor opció la versió vermella i negra, rodaria més tranquil.  


La butxaca amb la cremallera frontal no l'he utilitzat ni un dia, únicament un cop acabada la sortida i havent deixat la bike a dins de la June, sí que he tret els diners i la Visa de la bossa de la pipa de direcció de l'Inbred, que per cert podria passar com el llum, el sigma EVO Powerled, és a dir quedar guardat per a rutes llargues i prou, perquè amb l'arribada del nou mòbil, que és més voluminós aquest anirà o bé a una de les dues bosses del darrera del mallot, o bé a la butxaca frontal de la imatge, crec que a aquesta darrera vull dir a la frontal del mallot no podrà ser perquè el mòbil amb la seva funda pesarà massa, uns 170g. Les dues bosses del darrera per a sortides breus són perfectes, pots portar el segon jnoc de guants, el gorret Assos, i fins i tot si el mòbil comença descarregat puc portar-hi la bateria i el cable per poder recarregar la bateria del mòbil. Per a sortides llargues les dues bosses posteriors compleixen a mínims però ho fan, funcionen, però jo apostaria per les tres bosses convencionals de sempre, doncs amb les dues bosses del darrera que proposa el mallot Alp-X Windstopper Soft Shell, el poc menjar de manteniment, els manegots per si un cop surt el Sol vols passar de la màniga llarga a la màniga curta amb manegots, més els complements esmentats fa un moment, menjar, protector de cara, i el segon joc de guants, aquests equipaments ja són al límit del què puc carregar a les dues bosses. 


Un punt a concretar, les mànigues curtes queden un xic curtes per rodar amb manegots, dos centímetres més llargues seria perfecte. A la imatge sembla que hauria de ser la mida correcta, però a la pràctica són un pel curtes. Podrem pensar que és un mallot per rodar amb mániga curta i sense manegots, i tant, però aquesta opció, el mallot sense mànigues cal tenir present que aquest Alp-X és paravent, per tant massa calurós si les temperatures no són una mica baixes, vull dir per sobre dels  20ºC no aniria amb aquesta versió d'Alp-X, vull dir si fa vent però la temperatura és alta el paravent no té massa sentit, sí si a part del vent les temperatures són prou baixes perquè la sensació de fredor pel vent present passi a ser un problema. Puntualment pot passar que es donin aquestes condicions climàtiques a on jo visc, però és un fet excepcional, la resta d'utilització d'aquesta versió de la imatge sense mànigues i manegots serà ideal a la primavera, tardor i durant l'hivern als migdies, per què no a les nocturnes d'estiu? a les sortides  més fresques dins de l'estiu. Si parlem de la Cerdanya les condicions serien unes altres, però en tot cas com més fredor entre les franges de temperatura que exposo més ús tindrà aquest mallot Windstopper Soft Shell amb i sense mànigues però sense aquestes normalment amb manegots. 


Les cremalleres totes funcionen bé amb guants, totes, concretar que les mànigues, posar-les i treure-les, impossible per a mi fer-ho sense treure'm el mallot primer, que es podria fer sense haver de treure't el mallot, no diré que no, però si tens pressa ho veig proper a la desesperació, i si no la tens la pressa com és el meu cas no ho veig factible, sota risc en cas d'intentar-ho de dislocar-me quelcom.

La calidesa al tacte amb el cis d'aquests mallots, jo diria que ronden la perfecció, és un material lleugerament elàstic, càlid, cenyit, les talles, jo diria que la M pels mortals de 1,75-1,70m, i S si amb aquesta alçada estàs per sota dels 68 Kg, la L per sobre dels 1,75 m. Per sobre d'aquestes ja no ho sé, el què sí que puc dir és que són un xic menys ajustades que les dues jaquetes Xenon AS 2.0 de casa que tant han sortit durant el 2014-2015.

Els dos colors que us proposo seran els què perseguiré que vinguin cap al Mirador.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada