Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de febrer 18, 2016

14°C


Donen per fer molta bike durant els migdies. Si bé l'aire és el propi d'aquesta estació i més quan el Montseny està nevat, la sensació és la ideal per rodar equipat d'hivern però podent encara sortir calçat amb les Giro Privateer d'estiu, i fins i tot amb els guants Alp-X de Gore de canell curt, equipament aquests que em permet gaudir molt de la sortida, per la reactivitat que donen les primeres a la pedalada, i pel tacte que donen els segons a la frenada, vers les Lake MX140 d'hivern, i vers els guants germans però de canell llarg. 


Un Vol amb uns arribada massiva de Falgueres Màgiques, omg, omg, omg. Quines pensades per l'arribada agafada de la mà de les Falgueres de la Poció Màgica. 

El 42 haurà de donar pas al 32, i el 23 haurà de donar pas al 20, no un 19 ni un 18 perquè no els tinc. Amb el 42x23 no vaig malament, però no és suficient, he d'anar molt bé, i per tant em caldrà modificar substancialment aquesta relació. No tinc ara per ara problemes a les pujades, però no vaig tranquil, fins i tot crec que surto condicionat a triar la ruta una mica per respecte a aquest 42x23, és a dir decidir, valorar de fer aquest canvi a un 32x20 ve més per aquesta darrera percepció que no pas per l'exigència en si mateixa del 42x23, que la té tota, però que no és determinant. 


Sense beure portant aigua al bidó de 500 ml, sense menjar, sense incidències, ni coincidències, amb llums sense funcionar, amb eines, bomba d'aire de mà agafada al King Cage, i càmera de recanvi,  amb un mar mogudet, sense estar enfadat, a 14°C a tocar de les dues del migdia a la riera de Llavaneres. 


MTB, MTB, MTB. 

Ara a preparar la crònica d'ahir dimarts a on el Vol també va anar també molt bé, i a on el destí va passar per Canet de Mar a 17°C a la seva riera, clar que yes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada