Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de febrer 15, 2016

42x23

Impossible crec portar bé aquesta nova relació, crec, crec.


Equipat avui de primavera, l'única diferència vers al altres dies la jaqueta ara la Fusion 2.0 AS, gran jaqueta, gran jaqueta, la millor, segur, com la Xenon AS, com també els nous mallots l'Alp-X Windstopper, com funcionen aquestes jaquetes i els nous mallots Windstopper de Gore, increible. 

HI ha dies per a tot, aquesta serà una setmana per a un 42x23. Resseguir el Drac es veu diferent amb aquesta proposta de plat i pinyó, OMG. Un terreny que sembla d'una altra zona, per la pluja que ha deixat els trams com si d'un recorregut nou es tractés, feia mesos que no passava, una novetat aquesta proposta. 

Mentre hi sóc rodant amb el 42 fent el Drac no és tan dramàtic, senzillament faig molta més estona dret, un cop a casa passades les hores com ahir, bé la película és de sensacions denses, força denses, tot el tren inferior endolorit, no molt tampoc, però feia molt de temps que no els notava. 

La bike ara va finíssima, però finíssima, tan que no m'importa portar aquest super plat, és que va molt i molt bé l'Inbred, l'arribada dels frens Shimano XT, del pneumàtic Maxxis Ikon 2.35 EXO 3C TR, grans millores, que bé que va la bike. Millor perquè el HM ha deixat de respirar, em quedo aturat, quasi que la li teníem el peu al coll a la nova bike, bé serà que ha de ser així, que en aquesta ocasió no és com m'agrada a mi. 


Avui un dia més romàntic, per les pluges, per les darreres pluges, a on les Falgueres Màgiques tornen a ser les Reines, i per tant la Poció Màgica torna a fer els seus afectes, crec, crec, o no i jo encantat de la vida :-)

Renoi quina pensada la de passar a 42x23, bé no durarà molt crec, però passar al 32x21 podria ser porta d'entrada al 32x18, avui seria un bon dia per fer venir el 18 de CK.

Sense incidències ni coincidències, sense menjar, sense beure portant el bidó ple de 500 ml CK, amb eines, amb càmera de recanvi, amb llums sense funcionar, amb la bomba d'aire de mà agafada al King Cage, amb un mar mogudet, sí, menys que ahir, certament, a 15ºC a tocar de les dues del migdia.

Esperant ara a demà per veure si serà el Vol un altre cop la joia de la corona de la jornada. Va tan bé la bike que crec que sí, que hi haurà Vol, de donar-se les circumstàncies, clar que yes.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada