Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de març 09, 2013

No sé si

Aquesta marca de suspensions estarà satisfeta pel fet que fa tres anys que les vendes de dobles suspensions cauen un 20% anual, no ho sé?

Ho dic perquè Fox ja no és Fox, és, era, avui no ho sé, d'un fons d'inversió que fa tres anys no para de veure com la seva inversió no va com ha d'anar pel què fa a vendes de bikes dobles XC.

Epiphany 275 sst.2

Ara han de mirar d'aconseguir que es tornin a fer dobles, com sigui, si no com tornaran a vendre aquesta joia  qué és la casa Fox per un valor tres cops el de la seva inversió?

I per una operació de molts i molts diners haurem de passar-nos tots a 27,5?

Bé no és l'únic motiu per sort, important, si et passes a 27,5 per moda, o perquè la 29er t'agrada però t'agrada més la 27,5, perquè no vas fer el pas a 29er, tenies la teva 26 molt nova fa tres anys i ara vols un canvi, si la 29er la tens i no et fa del tot el pes, si tens la 29er i te va molt i molt bé, però vols provar una 27,5, si  no tens bike i ja que fas el pas el fas amb les bikes més novedoses, siguis de quin grup siguis, el què és important, gaudim del moment serà únic, dins de molts moments únics sí, però serà únic.

Dies de molt de MTB.

Ellsworth, quina marca, quina marca, quina marca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada