Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de març 20, 2013

I el llegat que portem també, oi?

MTB, MTB, MTB.

Podem fatigar, defallir, a Finale, ens va passar, i passades les hores els ulls, els ulls dels nostres Dracs van ser motors depredadors de voltes SOLO SS.

Vols nocturs, entre cavallers de la llum, avui gaudim d'un punt trencador de silencis, a on les falgueres màgiques deixen de ser i fan que puntualment recordem, que som cavallers de la llum.

Fades de les nit les que van impulsar a conquerir una Corona Mundial, un sub amb gust d'or.

Porta d'entrada a Vols de Drac, aquesta nit, a on les Dones d'Aigua, són aliades de Fades, constructores de destructors de murs, sense elles no hi ha cavallers, sense elles no hi ha nit, sense nit no tenim presa.

La nit la nostra aliada SOLO SS, vindran nous Vols de Drac, vindran nous bategars de cors de Drac, noves mirades d'ulls negres, a on en la nit caurem sobre ells, a on tindrem la nostra oportunitat.

Cal tenir la xarxa a punt, la tinc preparada, deixaré que passin les Fades, les Dames, i després els hi prendre la nit, la foscor, amb ella, amb la foscor de la nit, forjaré l'aliança, entre llum i foscor, i els destructors de murs vindran segur, dies de mtb.

Miro, les veig, un sol destructor no pot, amb la xarxa podria, un destructor de murs i una bona xarxa podria ser la porta d'entrada definitiva als grans Vols de Drac, veig la caiguda de la llum, espero pacient, espero l'arribada de la resta de destructors de murs.

CANBERRA, CANBERRA, CANBERRA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada