Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de març 27, 2013

STOP

Avui marca pluja, un cel de pluja, una temperatura molt agradable, ganes de sortir a pedalar, però el pronòstic, el meu, és el del títol, pel fet que ahir la sortida SSEC, va anar molt bé, i repetiria avui, però avui un descans m'anirà bé.

Ja fa dos dies que si bé les rutes han sigut bones, les sensacions a dalt de la bike, les catalogaré de diferents, fa dos concretament la sortida va durar més l'estona d'equipar-me, que la de pedalar abans no vaig decidir tornar cap a casa i deixar-ho per un altre dia.

Ahir pel fet de ser el circuit SSEC, ja tenia aquest un punt de molta emoció, i de fet així va ser, circumstàncies puntuals va fer que fos una nova experiència, puc dir diferent.

Poseu-vos sempre, sempre les ulleres, sempre.

Ara avui, després d'una jornada 100% SSEC com la d'ahir, penso, quin nivell de MTB tenen a la zona de Girona, no és que nosaltres tinguem un nivell baix, nosaltres estem a la zona mitja, ells a la zona alta, i aquesta diferència un cop pedalant junts és molt notable.

Gran jornada SSEC ahir, gran jornada.

Ara a quarts de set, penso, avui no hi ha bike, he d'esperar a que les bones sensacions a dalt de la bike tornin, la setmana les ha allunyat, ara a esperar que tornin.

Dies de Single Speed.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada