Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 24, 2013

Excalibur

Del turquesa al taronja.

Dies de MTB.

A on cada dia pot ser un dia d'aventura.

Dic pot ser per ser prudent, cal veure que cada dia que agafo la Single Speed és un dia d'aventura, i podrem dir, "aquesta setmana no has sortit un dia, et vas perdre una aventura", no, no és així, perquè el dia que no surto aprofito per rememorar la resta de dies de la setmana, o sigui, com molt bé va dir en Joan, i és una fracció del què va dir, "i molt de Single Speed".

Emocionat per la SSEC2013 de Sant Gregori.

Totes, moltes, quasi totes, o totes, sí, sí, totes, imatges al cap de la Single Speed escalant, i escric escalant, i ja em veig baixant, i escric baixant, i la imatge del Passeig dels Anglesos surt de cop a escena, com el dinar del dia del Catering a on hi érem amb en Narcís i en Joan.

Quina arribada al Single Speed d'en Narcís, mare meva, i quina entrada al Single Speed d'en Joan. Aviat és dit, quatre bikers Single Speed al voltant d'una taula a on totes les converses giren sobre Single Speed, o el què és el mateix amb el mateix esperit Single Speed. A aquell instant estàvem fent història, definint detalls de la SSEC2013 de Sant Gregori.

Dies de molt, però molt Single Speed.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada