Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 22, 2013

Com ha anat

Que de ser participants a la SSWC d'Irlanda del 2011 siguem organitzadors de la SSEC2013?

Que nosaltres al 2012, a la SSEC a Floressas del 2012, ja vàrem comprometre la paraula d'on seria la propera edició de la SSEC del 2014.

Orgullós, sí, satisfet, tambè, del camí fet fins avui, del treball fet a data d'avui, responc per nosaltres, per l'Associació Single Speed Catalunya, i també puc dir i un pam més, just un pam més.

Perquè ens motiva dedicar-nos a aquest grup d'europeus Single Speed té un origen planer, perquè a data d'avui ens hi sentim bé. Senzill, planer, ens hi sentim bé.

Després de la SSEC de Sant Gregori, podrem des de casa fer un balanç de com ha anat tot plegat, vull dir podrem fer tres passes enrere i veure com ha anat tot plegat, perquè ara únicament podem fer camí, o fer camí, per poder portar a bon port aquest compromís adquirit a aquella nit a Floressas.

LAssociació Single Speed Catalunya està fent tot el què cal, i més, perquè aquell compromís tingui el recorregut que s'espera per a aquesta edició de la SSEC2013 de Sant Gregori.

Després és evident, que emocionats, sí, també molt atents, rellegirem cada nota presa durant els darrers mesos, emocionats, sí, i també molt, i molt conseqüents.

I a partir d'aquí podrem encarar els propers reptes de l'Associació Single Speed Catalunya, que hi seran, que hi seran.

El Freedom Catalunya sempre que anéssim per Europa,  a córrer a Europa l'origen de tot plegat. La memòria és important, mare meva, mare meva, mare meva.

De fet els primers projectes  ja estan programats, i tant que sí.

Ara però concentrats i molt atents a cada detall de la SSEC2013 de Sant Gregori.

Dies de molt de Single Speed.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada