Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 29, 2013

The Best

Està clar, mtb, mtb, mtb.

Un tàndem conqueridor de podis?

Si tot camina com ha de caminar Canberra ho dirà, o no, i no passarà res, un any després podrà tornar-ho a intentar.

Escòcia segon gran objectiu, és que 2014 és a tocar, dies de MTB.

Això sí, si Deu vol, haurà pedalat molt, i aquest punt ha de ser únicament la diferència vers Finale 2012, cap més.

Perquè al 2012, després de Finale 2009 hi havia un únic punt feble, no haber rodat específicament ni tampoc amb càrrega suficient a les prèvies pel Mundial de 24 Hores SOLO Single Speed 2012.

Els punts forts no van poder ser, vàrem fer fallida dues hores ben tocades a la nit, una por escènica agafada de la mà dels dos darrers terribles anys va fulminar tota possibilitat de fer el què sabem fer, pedalar de valent a la nit. Unes llàgrimes invisibles van fer-nos relliscar, no passa res, era el lloc i el moment adequat perquè això passés, i tant que sí.

Quin instant el creuar-nos al vuit, mirar-nos en la foscor, i posar peu, encara ara el recordo.

Han passat els mesos, i l'objectiu ara sí no va a dues setmanes vistes com a Finale 2012, si no que anem a un any i mig, n'hem gastat la meitat, i estem seguint fil per randa el protocol del 2009, amb algunes millores de l'experiència del 2012, algunes.

Com anirà tot aquests propers mesos, no ho sap ningú, jo no sé ni si hi haurà demà, així que, però de caminar Canberra, repetirem primer Finale 2013, i després salt a Canberra, al Mundial 24 Hores SOLO Single Speed, aquesta és l'agenda prevista.

NO HI HAURÀ PODI A CANBERRA PER A NOSALTRES, SÍ PERSECUCIÓ D'AQUEST DELS FREEDOM CATALONIA.

Avui un dia marcat per les sensacions a dalt de la bike, moltes, diferents. Sobre les accions a posar en marxa a aquest proper tram, sobre les que estem fent, sibre com poder millorar-les.

En Narcís em comentava què deia el campió SOLO Single Speed del Mundial de Finale sobre quin plat/pinyó cal per Canberra, 32/23, jo el portava a Finale, i no vaig poder amb ell, ara el 24 és el Rei, veurem. No és important per a mi, en cap cas. Si fos Roma, sí, siguen Canberra no.

Haurem de posar en marxa els nous equipaments per Canberra, i ho haurem de fer de cara al maig-juny, quan tinguem clar definitivament, equivocadament o no que Canberra està consolidat a casa.

Dies de molt de Single Speed.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada