Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 31, 2013

Diumenge interessant

Sí senyor, sí senyor. Si ahir al matí us deia que seria difícil no agafar la bike, avui, bé, avui sembla que, o bike, o bike.

MTB, MTB, MTB.

Avui podria ser un dia divertit de bike, podria ser.

Avui podria ser un dia molt complert de Single Speed, podria ser.

Si ho serà o no, d'aquí a minuts ho tindem clar, oi que sí?

Sempre us ho vaig exposant en condicional pel fet que finalment el què acabarà siguent no ho sé fins que no hi som ben posats, si enfilarem una jornada sencera de bike, o si serà una matinal, ara per ara està siguent un misteri quan us ho exposo al Blog.

Sembla que puc dir, avui tindrem Single Speed del d'hores.

Però primer caldrà fer un bon cafè, un no, dos, mentre sonen les campanades des del campanar de SV, són les set, i el campanar el podeu veure a l'esquerra de la imatge.

A SV ell, el campanar encara marca el ritme de cada matí a casa, aconseguir que això segueixi així implica haver de pensar sempre en clau de proximitat, de campanar a campanar, puc anar de SV a un poble proper, sempre que tinguin campanar, perquè els Dracs s'orienten entre campanars, per això si marxem de casa, a terres desconegudes fem sempre 24 Hores SOLO, si no hi ha campanar no sabem genet i Drac quan arranquem, ni tampoc quan ens hem d'aturar, únicament tenim clar quan es fa de nit, i quan es fa de dia, anem ara a objectiu 36 hores.

Dies de Single Speed.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada