Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 17, 2013

Demà la roda de la SSEC2013

Comença a rodar. Les inscripcions es tanquen avui, i els bikers que estaven en llista d'espera sense preinscripció i que per ordre d'arribada  a aquesta llista d'espera un nombre reduït  d'aquests rebran l'avís que poden participar a la SSEC2013 a Sant Gregori, i que el termini per fer efecetiva aquesta inscripció serà fins demà a les 14h.

Després de demà a les 14 hores,  tot quedarà ja tencat, perquè no disposem de més temps per a portar a terme cada un dels encàrrecs que hem de fer als diferents proveïdors de la SSEC2013.

A partir de les dues del mig dia de demà tot l'engranatge programat des de fa mesos es posarà en marxa.

Aquesta setmana és la més important de totes, de dilluns a dimecres, potser dijous totes les decisions s'hauran pres, totes.

Tots els organitzadors tenim clar quin són els terminis per a formalitzar cada comanda de cada partida necessària de la SSEC2013, i per això cada un dels responsables de cada secció de la SSEC tindrà puntualment a punt cada una de les propostes que ha anat treballant aquests darrers mesos.

Una setmana estratègica, inscripcions tencades avui, definitivament, per demà a les 14hores pels que estaven en llista d'espera, no tots és veritat, no podran ser-hi tots, no tots rebran la comunicació, però els pocs afortunats, demà seran els darrers a poder entrar a aquesta  Festa del Single Speed.

L'espai a Sant Gregori a on estarem, ja va ser compromès, aquest sí, fa dies, no molts, bé sí, fa molts però 
oficialitzat, aquest fa pocs.

Ara cal posar la roda en marxa de tot el què fa referència a intendència, com menjars de l'europeu dels tres dies, com cada un dels detalls que perquè estiguin a punt per la Festa cal que demà comencin a rodar tots i cada un d'ells sincronitzadament.

Són una llista llarga, o no, pel fet que fa tants dies que la portem a sobre, fa tants dies que treballem cada detall de la SSEC2013, que tot i siguen llarga, ara a l'hora de posar-la en marxa, sembla curta, adhesius de la SSEC2013, la placa que cal posar al paveter, els dorsals de la SSEC2013, els mallots de l'organització, dels organitzadors que fa que així els participants tinguin clar qui són els organitzadors, el got característic de la SSEC, sense ells la cervesa no tindria tot el seu sentit, i molts més detalls que fa que la SSEC2013 agafi cada dia que passa la seva forma definitiva.

Avui sense anar més lluny, en Narcís ja ens ha enviat el perfil de la SSEC2013 de dissabte, el tan codiciat recorregut pels més competitius, ara ja el podran anar a fer a les prèvies de la SSEC2013 de Sant Gregori.

Vinga que ja estem a punt de veure la darrera baixada que en porta directament  a l'entrada de la SSEC2013 de Sant Gregori.

MTB, MTB, MTB.


Molts nervis, molta emoció, són molts mesos de SSEC2013, i ara estem a dies de l'inici d'aquesta, mare meva, mare meva, mare meva.

Podrem dir, home no sé perquè tants nervis, no sé perquè tanta emoció, bé aleshores està clar, ho vívim diferent, no passa res, nosaltres seguirem en aquest tren, el de viure amb nervis i molta però molta emoció cada dia de descompte fins a l'arribada del dia de la SSEC2013 de Sant Gregori.

Dies de molt, però molt Single Speed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada