Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 23, 2012

Yeti ASR-SL 2009.


Fa dos dies vaig separar tots els components per a muntar les dues bikes amb les que ha de rodar en Josep.


La primera la Yeti ASR-SL del 2009.

Aquesta ha quedat impecable, impecable, quina bike, quina bike.


Un pes de 10/10, pel fet que deixar-la per sota de 11 Kg. està a la mà dels components que disposo a les estanteries, forquilla Fox 200 g. més, la doble càrrega de líquid NoTubes per pneumàtic, 120 g. més, la potència Roox 80 g. més, i en darrer lloc, els frens Shimano XT 200 g. més, total, 600 g. de més, que fa que la bike passi dels 10,6 Kg. tocats als 11,2 Kg. tocats.

Però ha d'anar amb Fox, pel tacte, ha d'anar amb més líquid, per evitar problemes de punxades, ha d'anar amb la potència més angulada, per gaudir d'una posició més còmode, i ha d'anar amb frens Shimano XT pel tacte que tenen.

La resta de la bike difícil de millorar, hi ha 50 g. a guanyar amb les bieles XT, a les XTR, m'agraden molt més les XT, la tija és una Masterpiece, no n'hi ha una de millor, bé sí la Elite, més fiable, el seient per en Josep de 10/10 i està per sota dels 190 g. tinc el Tune, sí, de 87 g., però en Josep a part de soci, és un amic, el desviador XTR, el canvi i els Grips XO, pinyons 990 de Sram, components difícils de millorar, bé sí amb uns pinyons XT aniria encara millor, les rodes XTR, hi ha 65 g. vers les del 2011, unes rodes de 1.550 g. són unes magnífiques rodes, fins avui indestructibles a casa, els pneumàtics són els que han de ser, Larsen darrera, i Monorail davant. Els pedals Crank Brothers Egg Beater SL, de 10/10.

Bé, ara aniré a per la propera construcció de la que ha de ser la tercera bike.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada