Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de març 27, 2012

Spot Brand Longboard Single Speed.

Vaig a preparar la presentació.


Ja? sí, sí, la Longboard està acabada, des de les deu del matí d'ahir que el Belt Drive és a casa, i des del mateix mig dia que el Belt Drive CT està muntat a la bike, com sona.

Miraré de fer la presentació amb la càmera bona i no amb l'iPhone. Sí que amb aquest darrer, amb l'iPhone,  he de verificar la tensió del Belt Drive CT.

Quan aquesta intervenció sigui al Blog segurament ja estarà fet, pel fet que la Betty vol pedalar amb el Belt Drive a les properes hores.

Finalment la Longboard no sortirà, millor perquè per diferents compromisos no he pogut ni millorar l'ASR del 2009, ni reparar l'ASR del 2003, ni quasi ni mirar-me la Longboard.

Ara tot just fa uns minuts poso una mica de pau a la jornada, mtb, mtb, mtb.

El meu propòsit era que en Narcís fes ell el pas de muntar el Belt Drive, però diferents coincidències va fer que es fes a casa.

Ara però sí que ell haurà de tancar aquesta feina, perquè hi ha aspectes que únicament un professional pot realitzar, el més important, definir al detall la tensió del Belt Drive, i un cop amb aquesta informació aconseguir que els dos tensors que tinc de Spot Brand facin la seva funció.

Bé sí demà estic més bé del refredat,  la visita a BO dijous està cantada.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada