Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de març 21, 2012

BMC.

Per favor, gentilesa amb gentilesa es paga. El gest de BO de poder disposar de la bike de test de BMC, comportarà bones sensacions, les millors.

11ºC al pati de casa aquest matí a les 7.

12ºC a la platja.

12ºC a Vilanova.

MTB, MTB, MTB.

Dies de MTB, de pensaments de si,  segons com camini el pati podré seguir amb aquest ritme de gaudir del MTB més apassionat.


He de pensar que sí, és una qüestió de propòsits ferms, de prioritzar, de res més, o no. Un pas ferm, un pensar ferm, ens ha de deixar un sender definit, emocionant, ferm com el pas, com el pensament, mtb, mtb, mtb.

Dies de molta emoció, molta, i a on decidir cap a on dirigir-nos té, tindrà una trascendència que està per sobre de tota expectativa prevista.

Dies de molta reflexió, més encara, mtb, mtb, mtb.

Jeff Jones, Independent Fabrication, Jeff Jones, Independent Fabrication, i així seguiria fins a omplir planes i més planes mentre  surt els sol puntualment, és un senyal, o ho era un inici de dia a les sis tocades del matí plujós i gris, a on les fulles dels ametlles entren per sota de les portes desencaixades de casa.

Que una porta centenària les deixi entrar,  em diu entre el batre de les ales del meu Drac, ja som aquí, ja som aquí, sempre hi serem, sempre hi hem sigut, jo les acarono entre les meves mans, el seu rosa és pàl.lid, dolç, i les deixo volar al patí un altre cop, per passades les hores repetir el veure-les entrar a casa, el de passades les hores, veure-les volar de les meves mans al patí de casa.

Dies de moltes conseqüències, molts cops indiferentment que passin coses o no, ja mai més les coses tornen al seu lloc perquè les possibilitats de canvis fa que que els escenaris pateixin girs definitius, agafem-nos fort al manillar sempre de més de 650 mm. i mirem de gaudir del proper tram, que de ben segur com des des fa una pila d'anys serà d'allò més emocionant, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada