Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de març 22, 2012

Temps diferent.

Avui, aquest matí no hi ha indicador de temperatura, ni la del pati, ni la de Parpers, ni la de La Roca, ni la de Vilanova.

Avui el dia és diferent, no molt, sí diferent.

A casa feia dies que la pluja no feia acte de presència de forma persistent, aquest dos dies sí. Millor dit, jo no ho recordo, que no vol dir que sigui així, si no que no ho tinc present.


Els corriols del circuit Montalt de seguir com als darrers dies patiran una degradació important, pel fet que després de la pluja caldria no passar-hi fins que el terreny agafi una mica de consistència, i això no passarà, les ganes de rodar-hi de bikers, i motoristes, agafada de la mà de la manca d'experiència provocarà que hi rodin tot seguit deixi de ploure, i això ens deixarà uns senders a on les baixades no ens permeten de poder controlar amb certa dignitat la bike, fet que provoca que les sensacions a dalt de la bike no siguin les millors.


A les pujades aquest sauló si hi passes amb el terreny molt tou després de ploure queden com les de la imatge, i escalar pedalant no ho pots fer pel fet que els pedals no poden rodar per manca d'amplada dels reguerons. 


També pot passar que no hi passi ningú, aleshores els corriols del circuit Montalt seran, seran els millors des de fa mesos amb diferència.


Un pensament més ponderat, que el circuit quedi malmès parcialment, tot i que aquest cas és difícil que passi, perquè un cop estàs fent el circuit rar és que no el segueixis tot, rar perquè és molt divertit, i costa de sortir d'ell per anar a rodar per les pistes més properes.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada