Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de març 01, 2012

Mavic Oxygen.

Tenim la de color or fosc.


Ens en cal una segona i el color clar és important.

La funció que fa aquesta jaqueta molt lleugera, és de paravent, la seva principal característica és que la pots portar a una de les butxaques del darrera del mallot, perquè no ocupa espai.

Una sortida que t'has de "llevar molt d'hora, molt d'hora", te la poses, i passats els primers minuts, ja la pots plegar i un cop fet aquest pas es redueix a la mínima expressió. 

Per què dues? és una manera de fer, dues jaquetes Lite, dues armilles Lite. Diferents colors d'armilla i jaqueta, coincidents colors entre armilla i jaqueta. Busco un cert equilibri entre disminució del desgast i varietat, si en tens dues de diferent color, sembla que motiva més, i pel fet de ser dues si les intercales, el seu us, és evident que la duració serà més elevada.

També hi ha un motiu encara més pràctic, no haver d'estar pendent d'una sortida per l'altra de rentar-la. Vull dir que poses la rentadora cada cop que surts, normalment això és a darrera hora, i podria l'equipament no estar sec al matí per tornar a pedalar, seguint aquest escenari no podem tenir un sol equipament, és evident ja ho sé, i aquesta premissa la fem extensiva a les jaquetes i armilles Lite.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada