Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 02, 2012

Girona MTB: Salt.

Una sortida de quatre Single Speeds.

Una gaudir d'un grup de bikers, que escalant, com hi van, i bé, si parlem de baixar, les qualitats sembla ser que són infinites, que no ho són , segur, però per a mi sí.


Això sí, quan ajuntes a una mateixa sortida, a l'Oriol, a l'Andreu, i en Colorado, ja tens clar que cal ser valent, o agosarat, o una mica d'aquests dos elements per a decidir-te a compartir sortida amb ells, també és veritat que els tres són molt respectuosos amb les capacitats de cada biker a dalt de la bike.


I això fa que les diferències de nivell no siguin un problema, en cap cas.


MTB, MTB, MTB.

L'Andreu és un escalador de parets verticals, però verticals i si hi ha un tram tècnic a plena pujada de les que fa mal, millor, l'Oriol, és de la nova fornada, dels que mou la bike, fent-la saltar en parat de cantó a cantó, i per tant amb un estil diferent al de l'Andreu,  escala quasi com l'Andreu, matisem, a camp obert o corriol, bé l'Oriol no el podem ni olorar, més ràpid, més tècnic, senzillament està en una altra dimensió.


En Colorado i jo, escalant, fem el què podem, si ens comparem amb aquests dos bikers escalant a zones tècniques.

Si parlem de baixar, a zones obertes, el més complert l'Andreu, amb bike rígida, baixa com si portés forquilla amb suspensió, entre l'Oriol i en Colorado, no ho sé, cap d'aquests tres bikers els he vist més de tres segons quan es tracte de començar a baixar.

En zones tècniques de baixada, tres bikers dels millors, segur. Difícil, no impossible, sí per a mi, coincidir amb millors bikers, tècnicament vull dir, del mateix nivell, sí, millors?

MTB, MTB, MTB.

L'arribada, com l'anada, pel casc antic de Girona, Vall de Sant Daniel, Sant Miquel, molta calor, i moltes rialles, mtb, mtb, mtb.

Mateu, Narcís us heu de recuperar ja, que la d'ahir va ser una gran sortida.

Ara ja fins a la propera.

Serà al proper dijous?

No tinc imatges baixant, ni escalant, tot va passar molt ràpid ahir, no va ser un ritme asfixiant, sí interessant.

Equipats d'estiu, amb pirates, una jornada on prodríem dir, "temperatura perfecta".

Incidències cap.

Eines les de sempre, aigua, 750 ml. menjar, un tros de plàtan que m'ha oferit l'Oriol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada