Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de desembre 01, 2015

Acumulant metres

Ahir va ser un dia intens si parlem de pendents en bike, a on des dels primers minuts la constant va ser un puja i baixa intens.


Havia pensat fer un Drac, sí, per finalment decidir no sortir dels voltants de casa per un compromís del dia a dia a la tarda, i rodar proper a casa millor que millor, crec, crec.

Una pujada directa cap el Montalt, cap el cim des de darrera de casa, una pujada exigent, tant que avui he optat per ser prudent pel què fa a desnivell, mentre que si faig Dracs els repeteixo ara sí ara també. 

Després un baixar i pujar durant les dues hores i mitja de sortida a on haver afinat molt la meva densitat corporea ara ajuda i molt a poder rodar per les pendents de casa amb certs fluidesa.

Equipat ahir de tardor, amb un segon joc de guants darrera del mallot Alp-X Windstopper, amb els Hirzl funcionant, tèrmica mateixa casa Gore sense mànigues, mitjons d'hivern, pirates Assos, gorra Spok, calçat amb les Privateer noves, casc Cratoni Terron, ulleres Limar. Amb Eines, càmera, sense incidències, ni coincidències, per beure més de mig bidó de 500 ml. sense menjar, sense veure el mar de prop, si des de dalt del Montalt, amb llums sense funcionar.

Una sortida breu, sí, però molt potent per la ruta exigent, divertida també, tècnica? no, jo diria que no, entre senders molt estrets sí, quasi dins del grau de tècnics, sí, però sense ser-ho.

La bike ara des del canvi posterior de ferodes, millor encara, més avui que ahir, a on vaig baixar una mica la pressió de l'Ikon posterior per millorar el control d'aquest baixant, i la tracció escalant dret. 

Una jornada ahir sense concessions, diria que dins del meu dia a dia de les més exigents que puc decidir fer, diria, i que no pc repetir dos dies seguits.


Ara a esperar a dimecres, no a dimarts que ja hi ha hagut Vol, però aquest darrer ja serà una aportació de demà, a on la Fada Reina de la Foscor i el Destructor Independent han sigut en part els protagonistes de la jornada.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada