Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’agost 31, 2024

3/4 a la 35 )

Un descans de Vols per la jornada de manteniments i pneumàtics nous del Drac més esportiu, i també per l'anada al Baix Montseny després de recollir el Gran Drac.

En tot cas a dijous i portàvem tres Vols, prou bé, i el darrer a una hora de força calor, rodàvem a 28ºC, a favor un vent lleuger refrescant.

Hem investigat un camí que podria millorar l'actual, a veure, la dificultat ve perquè en un sentit indica que és una propietat privada i si vens a l'inrevés en principi no, no sé pas com ho raono, bé sí amb ganes de ser a dins dels senders però en cap cas amb ganes d'entrar a on no és prudent-respectuós fer-ho )


Merit/Alp-X PRO-2in1/S-Phyre

Equipats de Pearl Izumi i Gore jo, de Gore els culots, Merit i S-Phyre. El mallot Alp-X PRO una petita joia, el culot 2in1 complementa de fàbula el primer, comentàvem durant el Vol que tinc moltes ganes d'estrenar els nous mitjons, que bé, que no serà perquè la talla és mini ))

Sense incidències, sense coincidències, amb eines, amb llums sense funcionar, amb aigua sense beure, sense menjar, amb unes bikes que van d'allò més bé.

MTB, MTB, MTB.

Ara amb pneumàtics nous al Gran Drac més esportiu podria pensar en fer una anada a Arenys passant per la Collada a veure, mentre escric aquesta breu crònica podria ser un bon moment

De fet en el moment d'aquesta publicació ja estem a dissabte, i seguim amb un 3/6, i també sense Grans Vols de cap modalitat, a l'hora que mentre no hi ha Vols he decidit forces temes molt i molt guapos pendents dels que ja tinc la crònica preparada, però anem a pams ) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada