Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’agost 22, 2024

1/1 a la 34 )

Un bon començament d'aquesta 34 ajudada per una 33 molt suau pel què fa a nombre de Vols, que bé.

Veurem com evoluciona aquesta nova setmana, crec que bé, però cal ser prudent, i esperar pacientment cap a on s'encara tot plegat, ajuda i molt l'arribada de les temperatures una mica més moderades, molt.


Ardent )

Equipats de Pearl Izumi, amb Gore en el meu cas els Ardent, la Betty amb Hirzl i Mavic, amb els Merit, i evidentment amb les S-Phyre.

Sense incidències, sense coincidències, amb eines, amb llums sense funcionar, amb aigua sense beure, sense menjar, rondant els 25ºC a tocar del migdia, i prou bé.

Ha quedat únicament un Destructor de Murs amb una mirada rara i a l’hora coneguda molt desafiant, els altres tres Destructors i dos Gegants han marxat sota la mirada atenta de la super Lluna, un moment intens, certament. 

MTB, MTB, MTB.

La comanda amb l'equipament nou, el mallot paravent curt i els mitjons baixos avui ja estarà al segon Mirador, la darrera comanda de les eines, està pendent d'arribar al nou punt de recollida, podria ser que avui ja disposem de l'equipament, a veure, en tot cas estic una mica impacient per poder veure en directe aquests dos equipaments doncs els mitjons si són en demanaria més, i el mallot podria ser una mica com les dues Xenon 2.0 que tinc des de fa anys, i que a data d'avui estan donant un resultat excepcional, però com els Alp-X d'estiu en aquest cas estan finalitzant el seu recorregut dins dels Vols.

La setmana que ve aprofitant l’anada al Baix Montseny el Gran Drac més esportiu ja portarà les rodes noves, vull dir els pneumàtics nous. Molta curiositat per veure el comportament del tren davanter fent referència el tacte d'aquest, molta, no diré emocionat però quasi que sí, aquest component en aquest Gran Drac manifesta la seva millora des dels primers metres, de ser, doncs tinc dubtes de si el model de pneumàtic segueix dient-se igual que fa dotze anys però que la composició de la goma sigui actual amb tecnologia de les darreres versions, fet que implicaria de tenir el mateix comportament poc agil dels penumàtics que porto ara, però com us dic la sort és que això ho veuré els primers metres, és inmediat )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada