Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’agost 17, 2024

2/5 )

Prou bé, com sona, i avui a 30°C sempre amb Sol, nosaltres però a molts trams a l’ombra, segurament amb el pas de les setmanes m’estic recuperant del cop de calor patit fent el meu primer Santuari, doncs ahir no em va ser un problema rodar en aquestes condicions. Repetint recorregut d’ahir, a veure si així ens porta a una millora de la constància, que bé oi?

Sense incidències, sense coincidències, amb eines, amb unes bikes amb un funcionament finíssim, sense menjar, amb aigua bevent, amb llums sense funcionar, amb una visió de l’horitzó molt diferent, molt, segurament per una anada a la matinada al primer Mirador.

Tinc un parell de pensades referides a pneumàtics, també referides a forquilles, i a conjunts de rodes per les noves bikes, poc a poc. 

Mitjons curts ja ))


Equipats de Gore, jo Twin Six de mallot, sense els Merits doncs ahir a la Reina li pesava, amb les S-Phyre. 

Els meus Ardent com els C7  estan funcionant millor que bé, comentàvem si en feia venir més. Els mallots d’estiu tan de la Reina com els meus alguns molt castigats pel Sol, no tots però avui en faré una selecció-revisió exhaustiva, a veure si em funciona millor aquesta nova recerca que no pas la dels mitjons doncs veig els que porto i m’adono de quina dificultat té tot. Hauré de valorar si obro la porta a noves incorporacions, o sí únicament cal retirar els mallots més castigats.

MTB, MTB, MTB. 

Ahir el vespre volia fer una aventura amb el Gran Drac de dues rodes, vaig preparar-ho tot menys la Super Armadura de Gala, el fet és que durant el procés dels preparatius em vaig anar notant fatigat, així va quedar tot per una millor ocasió. De fet havia dormit menys de cinc hores, així vaig preferir  seguir el criteri de la prudència ))

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada