Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’agost 26, 2017

Pas :-)

És el què demano prudentment, en silenci, perquè és la manera menys evident per fer-ho, fent referència a la possibilitat d'accedir als Vols.


Ahir i abans d'ahir hi va haver Vols, breus però en definitiva Vols.


Ara cada dia utilitzo un equip diferent, fet que faclita força no haver de pensar massa abans del Vol.

Ara a quarts de tres de la tarda vinc de netejar durant unes hores amb un pinzell i un disolvent potent els cors dels dos Grans Dracs, perquè tenen el costum de perdre lentament una mica d'oli, no el consumeixen que també, si no que el perden per diferents punts. Aquest, l'oli, la majoria no l'han perdut amb mi, ara estic netejant poc a poc com a poc vint anys de pèrdues d'oli que no s'han netejat mai, confio que un cop ben nets, aleshores passant breument però sí periòdicament un drap, ja no caldran neteges tan llargues i tan laborioses com intenses, espero, espero. 

Una nota curiosa, el Sedan després de la neteja ha funcionat bé, després s'ha aturat i ja no ha anat més, renoi :-)

L'Inbred però va molt bé, molt, avui, ara estic pensant després d'una bona dutxa si començar d'aquí a una estona un tramvia a Canet no dic Blanes perquè m'he adonat que no cal un tramvia tan exigen, tan extrem, un bany de l'estiu no ha d'anar lligat a un sacrifici, ho penso, ja us exposaré si m'hi poso perquè en el cas de Blanes no és gens prudent ser encara que breument, ser a les carreteres de la costa, i els estrets passos al costat d'aquestes estan a aquestes dates plens de vianants, de voler fer-ho bé tenia que haver marxat a la matinada. 


Veurem, veurem, de mentre ahir equipat amb el mallot Alp-X vermell i blanc, el culot Alp-X 2in1 vermell i negre, tèrmica crec recordar de Gore, guants Hirzl blancs, mitjons Pearl Izumi, casc Giro Aeon, i ulleres Oakley. 


Per beure, tres quarts del bidó de 500 ml d'aigua, per menjar res, amb eines, amb llums funcionant la darrera hora i mitja, sense incidències, coincidint a la ruta durant dues hores amb un segon biker d'Arenys de Munt. 

MTB, MTB, MTB.

Crec que un bany de l'estiu a Canet és fins i tot massa arriscat també, vull dir que des de Caldetes direcció a Arenys de Mar, encara, però d'Arenys de Mar a Canet ha de ser intractable, pel trànsit, i no hi vull coincidir amb ell, amb els cotxes, per tant queda tot resumit a un Drac, i el pas coincidint amb la platja ho és pel pas pel Pins Mar, crec, crec, tot i que he de dir que la quantitat de gent també a aquesta zona mentre el Sol brilla  és massiva, menys si m'espero a començar el Vol, que és el que estic fent.

Estaria bé un tercer Vol avui, oi? :-)

Són les sis tocades de la tarda, i ja vaig equipat per fer un Drac, és a dir d'aquí a una hora i mitja hauré fet el pas de muntanya a mar, a la platja el pas serà breu, just passant pel pins mar direcció a l'estació de Llavaneres, per seguidament enfilar els primers metres cap a SV pel discret carril bici, la intenció al darrer tram és des de passat el cemetiri com ahir tornar a baixar fins a la riera de Caldetes per acabar pujant per Milans, veurem, veurem, aquesta és la intenció, dubto si posar-me el mallot groc i verd, o si seguir amb el blau cel, és un bon dubte aquest oi? :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada