Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’agost 25, 2017

Mar i muntanya :-)



Dins del Drac, a on 32°C excepcionalment compartits durant el Vol eren perfectament portables, a les 13:36, a dos quarts tocats de dues, a 31°C, una hira i catorze minuts després, a les 14:50, a tres quarts i cinc de tres, 32°C, i a on va ajudar molt el tipus de tram, MTB, entre moltes ombres, i un vent fresquet he de pensar per la pluja del vespre anterior, va proposar de fer el primer Vol al migdia d'aquest estiu.

La idea va proposar d'anar-hi, per una sensació de no tenir massa calor durant la jornada del dia a dia al Mirador. 

Únicament durant uns vint minuts mentre anava de la platja a SV, la percepció d'un excés de calor va ser present, la resta quasi de dues hores el pensament va ser d'anar cap a la tardor. Motivat aquest pensament pel fet de coincidir al migdia dins del Drac, franja que es repeteix a l'hivern, a la tardor i a bona part de la primavera, però de fa un temps cap aquí ràrament a l'estiu, oi?


Equipat amb el mallot de Gore l'Alp-X Pro, culot Pearl Izumi PRO, mitjons Pearl Izumi, tèrmica Café du Cycliste, guants Hirzl, casc Giro Aeon, ulleres Oakley, calçat Sidi Dragon 2. 

Per menjar, sense menjar, per beure, 3/4 del bidó de 500 ml. d'aigua, amb totes les eines, bomba d'aire de mà agafada ben forta del porta bidó King Cage, sense incidències, ni coincidències, amb els llums sense funcionar.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada