Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juliol 09, 2013

Una anada

I una tornada lenta, no massa però a on a cada hora consumida no tens clar el com, ritme, quin és el ritme, però sí el què, fer camí, fer camí, i fer camí.

Tot i ser de tornada al despatx a quarts de nou, la sensació ara és, no de fatiga, però  sí de xafament puntual. 


Quina arrancada avui,  de nit, en la foscor, i no saps com, lentament deixa de ser de nit, i la jornada desperta sense cap contemplació. Un sol radiant ens ha pres la mida tot just al punt més alt de la carena. 

Després, a la tornada, com a l'anada una sensació de frescor intensa m'ha acompanyat fins a Llavaneres. Sí, sí, frescor no pas calor. Sembla impossible, però la frescor a excepció d'un tram d'escalada després de Teià, ha sigut la protagonista, per la seva excepcionalitat. 


No m'ha anat malament, pel fet que la jornada, les jornades venen marcades per una calor significativa, però no és la sensació que creia que viuria avui, en cap cas. 

Anava tan distret amb el meus pensaments, que no recordo el tram, és veritat, però sí l'olor de la fragància intensa de l'eucaliptus. Uns instants màgics, únics,  a on de sobte ara des de la feina, sense haver deixat ni un instat de recordar-lo, he de fer per tornar a ser-hi. 

Ara ja un cop esmorzat, un cop dins de la roda del dia a dia del despatx les imatges d'aquesta matinada em van passant pel cap, que bé, que bé, que bé. 

Sense deixar de pensar, cal seguir la roda que marca el tram d'ara. Dos dies i tornem a ser dijous, aquest que està per venir obrirà oficialment la temporada d'estiu a casa. 


La potència Syntace F99 de 120 mm. a 6° negatius, avui ha funcionat  bé, caldrà deixar passar dies per confirnar-la al seu lloc. 

Després de rodar aquesta matinada, la sensació passades les hores és de cert xafament, però fora d'aquest crec que estic prou bé. 

La nova tensió de la cadena de la Vicious és excessiva, caldrà rectificar-la a la baixa. De la Spot Brand, perfecte. Un petit ajust del PM als primers dos quilòmetres i oli en un llum. 

Cap incidència avui. 


Equipats 100% d'estiu, rodant a quarts de cinc de la matinada, vull dir què tot i la fresca, equipats d'estiu, eines totes, llums, Cateye-Sigma Karma. 

Coincidències cap.

Aturada tornant, a Llavaneres, com ja ve siguent la tradició, mitja coca i tres panets petits d'anous, una reducció significativa respecte ahir. 


Quina sensació rodant per Mataró, a peu de platja, és del tot cert que som d'aquí, d'aquests entorns, perquè les percepcions centenàries pesen com eixos gegantins. 

Ara ja després de la intervenció del mig dia de rigor, anant a dinar us aporto aquesta, no cal proposar-la a la nit, no cal, del forn a la taula. 

He d'anar proposant les diferents novetats d'aquests darrers dies, i en tindrem més, perquè en venen més cap a casa. 

Els guants Giro, els meus, com els Specialized del seu dia, van camí de morir de no donar-los un respir, i per tant venen nous guants, veurem, nova marca, a casa pel què fa a guants avui. 

No són POC, sí Answer. 

Avui al matí no he anat d'estrena, per  prudència el nou equipament Pearl Izumi s'ha quedat a casa, per no fer coincidir el canvi de potència amb equipament nou.

Vinga que són dies de molt de MTB, de molt de Single Speed. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada