Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de juliol 26, 2013

Cocció

És la sensació d'avui.

A l'hora d'escalar, a l'hora de baixar.

Una arrancada lenta, una tornada lenta. 


A dos quarts tocats de sis, 23°C a la riera de Llavaneres, propers a les sis, 25°C a la riera de Mataró. 

Equipats 100% d'estiu. Aigua, una tercera part del bidó de 750 ml. menjar cap, eines, totes, Cateye, 

Avui el cap pensant en el Spa d'ahir, sóc molt de platja i piscina, no d'anar-hi però. Ahir però em va  anar molt bé, i ara caminant cap al mig dia, no paro de reflexionar, per a la propera sessió de Spa, menys AA i canvi de TV a piscina, i tant que sí, i tant que sí. 

Veurem, veurem. 

Mentre aquests aspectes van agafant forma, l'aventura de la nit d'avui, la possible participació a la nocturna Trinxa, també va fent lentament la seva cocció. Això implicaria una intensa pedalada per avui. 


Estem pedalant cada dia per sobre sempre de les tres hores i mitja, fa uns dies, pocs, estàvem per sobre de les quatre hores, d'assistir a la nocturna jo avui aniria a les nou hores de bike. Cada dia no, però avui, divendres, disposant sempre de la tarda, el descans serà la pila principal, i cap a les set del vespre tornaré a posar en marxa la màquina de les aventures Single Speed. 

Per què fer-ho així, i no esperar a demà? pel fet què a les dates que estem, de molta calor, de cops de calor possibles, i per a mi, pel què fa a a mi, molt probables,  prefereixo una proposta de nocturna amb sopar, lluny d'aquests cops de calor, a una dubtosa planificació de bike per dissabte. 


Faltarien cinc dies per posar punt i final a la intensa proposta de bike de juliol, si fem això avui quasi puc dir, ens en queden sis de jornades, no cinc, la d'aquesta nit, i cinc més

Ja no parlo d'agost, i no ho faig pel mateix motiu que no parlo de setembre, no cal, deixem que juliol faci el seu camí, i l'agost ja ens proposarà a nivell de sensacions què volem fer. 

Crec què d'anar a la nocturna hi aniré amb el conjunt Thomson-Tune, no amb el conjunt Moots-Brooks. 

Dies de molt de Single Speed. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada