Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de juliol 21, 2013

Una sensació

De tornar als origens.


Anàvem a fer un Santa Fe, i un cel indiicador de tempesta ens va portar a canviar la direcció i dirigir-nos cap a Sant Elies. 


El fet és què un cop a Santa Margarida, la intenció era una, i els fets unes altres, perquè quan havíem d'iniciar la pujada vàrem iniciar el retorn cap a Sant Celoni. 


La tempesta ens va perseguir sempre, però res més. Puntualment ens va refrescar, però no va descarregar la seva pluja, millor, perquè el poder rodar sense calor, i sense desnivell ens va anar molt bè. 


Ara hauria de fer cinc hores que estaríem pedalant, el cert és que fa nou hores que descansem, i ara per ara no arrancarem. El dia ajuda a descansar, pel fet que una nit fresca, agafada de la mà d'un inici de jornada també sense xafogor ens ha portat a descansar profundament. 

Són les deu tocades del matí, i no fa ni calor, ni xafogor. 

Esmorzar i valorar les diferents opcions per avui, perquè no fa sol, tot i que el pronòstic per avui indica el contrari. 

Veurem, veurem, mtb, mtb, mtb. 

Cap incidència, cap coincidència. 


Equipats 100% d'estiu, aigua, 500 ml, menjar cap, eines totes, Cateye-Powerled-Karma., el Powerled no el vàrem arribar a posar en marxa, i el Karma, un quart d'hora. 

Dies de Single Speed, de molt de Single Speed. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada