Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de juliol 21, 2013

Dos quarts de deu

Del vespre, i ja estem descansant. 

Primer objectiu de desnivell, fet. 

Ens queda per fer el dels 1.600 Km. aprox. que no és important assolir, sí perseguir. 


Avui el sol ha sigut el rei, de fet ho és, el què vull dir és què hi hem rodat a l'hora que pica de veritat. No hi tornarem ara per ara, no hi hauríem de tornar. 

Certament, el descans prolongat entre sortida i sortida de bike ens ha anat molt bé, per a poder rodar avui en aquestes condicions.  


Avui el consum de líquids, interessant, 1 litre de clara, un bidó d'aigua de 750 ml., menjar, entrepà de fuet i un iogurt natural gelat, amb Congiuitos, maduixes i xocolata. 


Eines, totes. Cateye-Powerled, que no hem utilitzat. 

Temperatura a les 9 del vespre mentre rodàvem passant per Llavaneres, 29,5 º C. 

Incidències cap, bé, sí, la farmàcia de Sant Pol a on vaig comprar fa uns dies un calmant pel mal de cap, té un cartell a sobre de la mateixa, indicant que està a la venda. 


Coincidències, cap. 

Hem passat per una platja a on les auto caravanes gegants estaven totes literalment a peu d'ella, i hi tenien disposades taules, cadires, dutxes portàtils, massatgistes, bé, semblava Califòrnia, no Catalunya, de fet Catalunya ès la petita Califòrnia de la Vella Europa. 


Una jornada de bike molt lenta, mirant de sumar quilòmetres, per sobre de 80, mirant d'evitar el desnivell positiu, per sota de 1.000 m. 


Dies de Single Speed. 

Demà toca jornada de bike de matinada, també tocava avui, veurem, veurem. 

A la vesprada ja us puc dir que miraré de repetir jornada de descans intens amb AA, piscina, i TV.  Clar que també és el dia de l'espectador al cinema, i el cinema  d'haver-hi una proposta interessant, mana més segur. 

MTB, MTB, MTB. 

Impressionat per les imatges de la Bec del temps a Canberra, i  de com van equioats per rodar, omg, omg, omg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada