Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de juliol 23, 2013

Matinades fresques

 A on les jornades són totes de molta calidesa. Bàsicament pel fet què el sol d'estiu, en tenim un per a cada estació, fa que això sigui així.


Si bé és cert que la calor genera també a vegades  més neguit, també ho és que va lligada molts cops a la calidesa. 


Un dia intens, com no ha de ser intens un dia a on la jornada comença a les quatre de la matinada. A les nou del matí per a mi ja és mig dia, i a les sis de la tarda, mitja nit. 

Són nous horitzons, nous trams dins de vells espais, pel fet què no coincideixo amb cap persona que surti a voltar en bike Single Speed. Vull dir anar a donar una volta en Single Speed a aquestes hores. 


Les reflexions, les pensades, les imatges, que em passen pel cap són diferents a la matinada. I més quan repeteixes aquests horaris, i més quan a aquestes hores  l'opció lògica és descansar, fins a quarts de set. Bé, hi ha époques, perquè després del 2014, quan miri enrere hi tecordi aquestes sortides, ho recordaré com a èpoques, per a tot, en el meu cas el terme tot, inclou molt poques propostes, sóc de poques alternatives, ara toca aquest tram, a aquestes hores, amb aquesta disciplina. Vindram altres trams, segur, altres disciplines?

Dies de Single Speed. 

Equipats 100% d'estiu, Cateye-Powerled, aigua, un quart de bidó de 750 ml, menjar, mentre pedalava, a minuts d'arribar a casa, tres panets petits d'anous. Temperatura propers a les sis, a Llavaneres, 23,5 °C. a quarts de set, a Mataró, 22,9ºC.

Incidències cap. 

Coincidències, cap. 

Avui al vespre dia d'AA, TV, i piscina? No ho sé, no ho sé, el cinema no està siguent interessant, veurem, veurem, però ara per ara sembla l'opció amb més força, la de descans Spa.

No tinc programa per demà de bike, o sigui, toca aventura Single Speed de matinada, segur, segur, segur. 

De mentre però tarda de treball intens, mtb, mtb, mtb. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada