Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de juliol 29, 2013

Una arrancada de pensaments bells

Costava avui pedalar. Calia però costava.

El sol d'ahir, l'exposició al sol d'ahir, l'arribada a casa a la matinada de dissabte després de la nocturna amb els Trinxes, són dos punts d'inflexió puntuals, dissabte no vàrem sortir, i avui ens està costant. 


No deixo de preguntar-me, sempre escaladors sota el sol de l'estiu, i ara no ens hi podem acostar?


Hi ha èpoques per a tot, ja tindrem temps de repetir aventures sota el sol. Ara però a perseguir els quilòmetres de juliol. 

Avui ja portem un juliol just per sota del 1.700 Km. ara a mirar d'arribar als 1.800. No per res, sí per diversió. 

Ara em ve la meva imatge d'ahir quan portàvem 60 Km. amb el cap a sota la font, mirant de fer baixar la sensació de forn encès. 

Aquesta tarda està per veure si he de gaudir d'una sessió Spa. 

Ara el què sembla, el què indica tot plegat és que de bike avui  no en tindré més, veurem demà, veurem demà. Ahir el bany a la piscina a SC, em va anar  més que bé, podria dir fins i tot sensacional. 

El que no va anar tan bé, van ser els 3 gelats de xocolata, de després del bany, i que ara després de pedalar aquest matí, passades les hores,  estan siguent motiu de moltes corredises. 


Avui equipat 100% d'estiu, una tempesta d'estiu ha fet de pantalla de cinema la finestra del dormitori, impressionant, aquesta ha marcat les temperatures de la matinada d'avui, 21.5ºC. a minuts de tres quarts de sis del matí des de Llavaneres, 23°C. a Mataró a les sis poc tocades, a dos quarts de set a la riera d'Argentona, 19,5°C. Eines totes, menjar cap, aigua, menys d'una tercera part del bidó de 750 ml. crec que no he begut per la descompensació tèrmica que arrossego d'ahir. 

Ara però en petites quantitats, ara sí, ara també prenent aigua. Cal reposar-la tota. 

Cada dia deixant de banda la què normalment bec mentre pedalo, estic beguen uns tres litres d'aigua, 750 ml. sempre a l'hora de dinar, i 2,3 litres durant tot el dia. Un litre i mig sempre des de que vinc de pedalar fins l'hora de dinar, i 750 ml. més des de després de dinar fins ben tocada la mitja nit. 


Dies de MTB. 

Avui ens ha arribat, per en Josep, un Powerled EVO PRO. Ja us en posaré un mini reportatge. Ara primer el test per part seva. D'entrada us puc dir, què és molt gran per estar pensat inicialment per anar al casc. Crec que fins i tot has de ressentir-te muscularment de les cervicals amb un pes com aquest, però caldrà esperar al test d'en Josep. 

Dies de molt de Single Speed. 

2 comentaris:

  1. Molt i molt bé, un però, el casc de la Betty va caure a terra, i tot plegat presenta el què sembla una esquerda, aleshores? va molt i molt bé, però cerco un primer casc per a la Betty, si és o no una esquerda quedarà per valorar-ho un cop feta la substitució.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina