Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 04, 2012

Mavic Oxygen i els nous equipaments.

A l'entrada de la tardor vàrem adquirir una pila d'equipaments d'estiu, no prous si molts.

Ara a la sortida de l'hivern estic comprant més equipaments d'estiu, que sumats als anteriors ens han de deixar ben posats per a afrontar la temporada que ve.

Una primavera que està ja a les portes de dir-nos, "equipeu-vos d'estiu, equipeu-vos d'estiu".


Tenim l'Oxygen de color or fosc, l'armilla, venint , i també en camí des de fa uns dies l'armilla Oxygen blanca, el perquè de diferents colors, és senzill, per variar, per res més, ideal les dues blanques, l'equipament de bike ha de ser visible, de colors que cridin l'atenció, per seguretat sempre. Però exactament del mateix color no em motiva, no ens motiva.

Una armilla Oxygen or , una armilla Oxygen blanca, com les jaquetes Oxygen, una or, que ja fa uns mesos que és a casa, i una jaqueta Oxygen blanca que ja fa camí cap a casa.

El per què fer venir els equipaments 100% d'estiu ara tan i tan d'hora? senzill, els equipaments Mavic Oxygen i Pearl Izumi, d'aquests darrers les rèpliques són d'un preu elevat, sí, però això, el preu tot i siguent un punt dur, el més dur és que els anti-distribuïdors, que no les botigues,  no ens ofereixen ni la possibilitat de poder adquirir les darreres joies d'aquestes dues marques.

Sembla que Mavic ara hi està posant remei, Pearl Izumi també, però avui, i vull dir avui, si vull comprar aquests equipaments, literalment impossible.

Per això aquesta anticipació, perquè vull que a casa tinguem els millors equipaments de MTB, i dels dos, entre Mavic i Pearl Izumi, avui per avui Pearl Izumi, però a una distància propera, no a roda, en cap cas, Mavic pel que fa a les jaquetes Lite i armilles està molt ben posada.

Culots i mallots, sense cap mena de dubte, Pearl Izumi, i no cal la gama PRO, sí la Elite, MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada