Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 11, 2015

Ara tranquils

Els recanvis ja són aquí, demà no hauria passat res, però un xic al límit sí que he anat.


Greix per l'EBB, per la direcció, ja estem ara ben servits. Un de sol em dura anys. Per què aquest? perquè fa anys que no rodo amb sorolls de la mateixa bike, i aquest és un tema important per a mi, i el tipus de greix és una actor principal per evitar els temuts sorolls.


Oli per la cadena, també que just que ha anat, OMG, no durarà tant però dos anys segur que sí. És específic per hivern però jo és el què utilitzo tot l'any.


Discs, els meus demanant el canvi, els de la Longboard encara no, però els hi tocarà abans de la propera cita d'aquí a 99 dies. 


160 mm. ara per ara amb un bon manteniment suficient per aturar les 29er de casa.


Ferodes, els de la Vicious, i abans de Finale hauré de fer venir recanvi pels R1 de la Reina. Orgàniques,  ara per ara les millors per els meus frens. Són els què veieu però no tots els què han vingut.


I en darrer terme la joia de la corona, els Maxxis Ikon Exo 3C TR, bon conjunt, i tenen una component interessant que de donar-se l'oportunitat ja us exposaré, vull dir de funcionar ja ho compartirem. El mateix, no són tots els què han vingut. 


Això pel què fa a recanvis, també tinc les darreres millores en equipament, el mallor Mavic HC en principi únicament per rodar, i rodar i rodar, d'anar molt bé podria entrar en cursa, però ara per ara ha vingut per rodar, clar que yes! 


També han vingut els guants Hirzl, aquest cop únicament en blanc, o sigui aquesta primavera-estiu tindré cinc jocs d'aquestes petites joies, dos de negres i tres de blancs, està prou bé, de fet excepte amb els què estic sortint ara mateix, la resta incluits els d'avui ja estan guardats a la caixa d'equipaments d'estiu.

Des del Mirador del Drac esperant a veure quines sensacions tinc per aquest vespre, com sona, com sona, perquè de ser bones, tindré segon Vol, el del migdia ja ha sigut, i hauré de proposar crònica, i tant, i tant. Però ara pendent de la baixada de temperatures, i de ser prudents aquestes sortiria aquest vespre equipat d'hivern 100% i gaudiria d'un segon Vol. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada