Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 02, 2015

Això, dit i fet

Venen cap a casa un segon joc de guants, aquest cop pel genet, uns Alp-X de Gore llargs com els de la Reina, pel fet de com estan de deteriorats de la fixació de canells i del material exterior dels dits dels que porto ara. 

Com amb la Reina ja que hi som, també ve una tèrmica, aquest cop sintètica no de Merino, de màniga curta de Pearl Izumi. 

És a dir avui venen, guants Alp-X 2.0 SO per la Reina i pel genet, i tèrmiques de màniga curta, una de Merino per la Reina, i una de sintètica pel genet, la darrera Pearl Izumi, i la primera Endura germana de la que porta ara de màniga llarga. Dos jocs de guants per hivern, i dues tèrmiques de màniga curta per hivern-primavera i estiu depenent de les jaquetes i mallots que combinem.

Per cert ahir una fredor únicament a un sol peu, no fred, fredor i prou, vull dir les botes estan a mig camí de salvar-se, veurem, veurem.

Des del Mirador del Drac, ara a esperar a l'arribada dels equipaments, que venen de diferents llocs, Bike24, Wiggle, Bike Discount, Evans Cycles i Action Sports. Cada vegada la llista de botigues a on comprem és més llarga, de fet no sé si perquè cada vegada necessitem més i millors equipaments o perquè senzillament diversifiquem cada cop més, pel fet de tenir cada botiga diferents propostes. De fet no he pogut demanar tot el què necessitava per exemple a Wiggle, tampoc he pogut comprar res a Chain, no tenen Gore Bike Wear, ni tampoc Pearl Izumi, a Wiggle no he pogut fer una compra de tot perquè faltaven talles i models, a Evans el mateix, a Action Sports i a Bike Discount tampoc tenien tot el què necessitava, però en conjunt sí que entre tots he aconseguit, culots, mallots, tèrmiques de màniga curta i sense mànigues, guants, curiós impossible que una botiga tingués del mateix model de guants que volem, els de noi i els de noia en la talla que necessitem, de fet això encareix els equipaments perquè hem de pagar més ports, sí, però és que l'estalvi del conjunt supera els cinc-cents euros, i per tant l'import dels ports que paguem de més passa a ser un detall menor perquè aquests ronden en total els divuit euros, un import significatiu, podem fer un bon dinar a La Fonda de SC, és veritat, però respecte a la compra del grup d'equipaments d'aquest desembre-gener vers a les bones propostes d'equipaments de cada botiga val la pena comprar a totes i cada una d'elles.

Moltes ganes de veure el mallot Pearl Izumi de la Reina que hem seleccionat per a Califòrnia, de ser, i per tant no el presentaré fins passat octubre del 2015, perquè una sorpresa és una sorpresa, vull dir la novetat ho serà de fer-se realitat el Vol a Califòrnia, no abans. Avui he mirat quin ha de ser el segon mallot, o el primer, depenent de quin sigui el què correrà a Itàlia, de ser, o a Califòrnia, repetir no repetirà, retirar definitivament el Freedom no és una decisió simple, de ser, que podria ser que seguís, però avui per avui si disposem de la Nau Insígnia no anirem de Freedoms, sí, si la Nau es demora. 

Cau la nit, marxen els cavallers, OMG. 

MTB, MTB, MTB


Igual sí que aquest 2015 haurem de modificar el Drac. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada