Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de juliol 18, 2024

Tools II

Recentment he fet les dues primeres comandes d’eines. He de dir que la sensació un cop fetes és molt positiva, així com també he portat a terme un primer pas amb respecte a equipar el lloc-espai per els manteniments ara per ara dels Dracs i prou.

Tota la recerca d’eines com d’útils específics els darrers dies és per fer únicament el manteniment dels Dracs, és el què ve primer, no el dels Grans Dracs. Ho he fet així perquè era la manera d'obrir la porta a mirar de fer un primer pas, i no l’he fet del tot, vull dir no venen totes les eines per aquestes joies de bikes, n’hauré de fer una propera, n’he fet dues, i encara quedarà per fer més comandes, una o més segur serà de mobiliari, no d’eines ni d’útils en principi, que també. No tinc clar respecte a mobiliari si banc de treball i/o carro d’eines, Beta estaria prou bé. 

El fet és que feia dècades que no estava a aquest tram tan tècnic però he de dir que per res és un recorregut nou, sí que per diferents motius coneguts perfectament per mi n’era totalment aliè. 

Estic content pel criteri que estic seguint, grups d’eines específics, és a dir primer per a Dracs, segon per a Grans Dracs de dues rodes, tercer o a l'hora per el Gran Drac més esportiu, i quart i últim per la resta de Grans Dracs, que a l'hora cada un d'ells queden condicionats en primer terme a ser d’unes marques concretes, és a dir cada fabricant té una especialitat així estic mirant de respectar aquest criteri. 

Per altra banda primer estan venint una trentena d’útils de la cinquantena llarga que crec que finalment hauran de venir, així que totes aquestes noves incorporacions han de fer equip amb una part i prou de les meves eines actuals, doncs un cop estiguin totes aquí tindré una composició clara del conjunt que es quedarà i el conjunt que marxarà cap al Vallès Oriental com ja us vaig comentar, aleshores tindré una foto detallada de les eines pendents, tot i que a data d'avui ja ho he fet amb les comandes a punt a l’ordinador imatge per imatge i les eines actuals físicament desplegades al costat, però tot i així caldrà tornar-ho a repetir un cop aquestes eines noves estiguin al Mirador. 

Park Tools, Topeak, Unior Tools, Peat’ys, d’aquestes marques una eina despunta entre totes per interessant, és un extractor de les tapetes de les boixes de les DT240 davanteres i posteriors, és a dir 15 i 12 mm. respectivament d’interior. així podré fer els primers manteniments d’aquestes, quan la tingui aquí ja la presentaré, d'aspecte és molt poca cosa, i fins i tot les valoracions dels usuaris no són les millors, però crec que a mi em serà molt útil, i si em funciona també en demanaré una per Vilanova.

També està venint el terra de cautxú, de color negre, especial per protegir el terra actual, és antivibració, antideslliçant, i amb la característica que té una gran capacitat  d’absorció dels impactes, veurem doncs he demanat aquest material especial per terres de gimnàs que s’utilitza per les zones de les màquines, de les peses, i per aquest fi té un gruix de 4 mm. podia fer 6 mm. i la primera peça que ve fa 1,25x2 m. que no ha sigut així i finalment fa 3 m. no l'he demanat de 6 mm. per mirar d'evitar l'entrebancada de sempre quan vas a fer una tasca de manteniment a aquest espai, ho dic perquè a les 24 hores cada cop que entràvem a la carpa amb el terra de cautxú de cada 3 entrades que feiem a una l'ensopegada era important, hi ha uns acabats en forma de rampa per mirar d'evitar-ho però no els he localizat. 

Un cop aquí el terra de cautxú perquè aquesta és l’única comanda que ve directament al Mirador on estic organitzant aquest petit espai de manteniments, la resta també però van als Miradors de les zones destinades a les Màquines de Prosperitat. Un cop aquest terra estigui aquí veuré si en tinc prou o he de buscar un sistema per unir més plaques de terra d’aquestes característiques, que no ho crec doncs aquest terra està únicament destinat a la zona de treball dels Dracs i Grans Dracs de dues rodes, doncs el terra original ja és un terra especial per el descans del Dracs i Grans Dracs, però no prou sofert per a fer-hi els manteniments, tot i que el seu dia es va triar aquests per ser precisament molt sofert, curiós. Hi ha un terra entre moltes propostes per la zona no de treball si no per la descans dels Grans Dracs que és de la casa SwissDeck que d'entrada sembla una opció, però curiosament és uns reixeta, vull dir tota la bruticia quedaria acumulada a sota d'aquest terra, curiós, entenc que l'origen ve d'exposicions de fires, és a dir muntar i desmuntar, si no no sé massa bé quin és l'origen de proposar un terra que acumula las restes que arrosseguen els pneumàtics dels Grans Dracs i ells mateixos amb tota la seva estructura, a part que si cau aigua, olis, o segellant dels Ikon tot el terra original quedaria tacat sense possibilitat de poder-ho netejar de manera àgil. En tot cas el què vull dir és que estic mirant-valorant diferents opcions.

Si per seleccionar uns mitjons baixos de color negre específics de MTB porto quasi quatre anys, com no m'ha de portar feina seleccionar eines i mobiliari d'un espai de manteniment dels Dracs i Grans Dracs, i siguem objectius, ho estic portant a terme prou bé, si més no amb sensacions molt bones que és l'unic objectiu, de mentre però com que això va per llarg he concretat amb els professionals els propers manteniments de tots i cada un dels Grans Dracs ))

Si tot camina bé després de les eines dels Dracs vindran les dels diferents Grans Dracs, però primer he de muntar l’espai pels manteniments dels Dracs, valorant també no crear contradiccions irreparables, i a partir d’aquí començar un vell tram quan parlo de crear un espai per a Grans Dracs de dues rodes, ho escric i certament que primer he de fer amb els Dracs perquè certs útils dels Grans Dracs són molt voluminosos, curiós tot plegat. Knipex, Snab On, Wera, Gedore, Hazet, Milwaukee, Stahlwille, NKC, NWS, Wiha, Witte, Wera i Facom seran els propers protagonistes, no sé si tots, però en tot cas entre elles estarà cada una de les properes incorporacions de les noves eines.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada