Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de juliol 26, 2024

Els segons )

Doncs he estrenat a 14°C sota una pluja d’intermitent a lleugerement intensa els Ardent, la segona parella, i he de dir també un 10. Per sort la moderada tempesta ens ha coincidit a un Vol propers del Mirador sense cap alçada, diferent va ser el temps a l'aventura del darrer Santuari, molt diferent i a l'hora emocionant.


Ardent )

Francament una arribada la d’aquests nous culots, primer els dos C7, i ara aquests Ardent que ajuda molt a la tria dels equipaments per a cada Vol, en segons estem equipats, doncs ara mateix els únics culots que em generen breument dubtes a l'hora d'equipar-me són els Twin Six, i tampoc doncs pel fet de fer conjunt amb els mallots de la mateixa marca no em generen masses dubtes, que sí, l'avantatge és que per aquest mateix motiu també estan molt nous doncs els utilitzo molt poc, i darrerament menys doncs els mallots de la mateixa casa pel fet de ser blau i negre, i el segon negre i groc surten més fent combinació amb els C7 blaus. 

Així disposar d'un culot per a cada dia, i tenir-los a punt en aquest ordre amb el mallot correponent facilita molt les prèvies a cada aventura, curiosament des de l'arribada dels Ardent, la d'aquest segon culot des de la seva estrena que ja no hem sortit més, quines coses, oi? ))

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada